Παραιτήθηκε από τη διεκδίκηση της προεδρίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς ο Κωνσταντινόπουλος

Παραιτήθηκε από τη διεκδίκηση της προεδρίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς ο Κωνσταντινόπουλος

Οκτώβριος 16, 2017 - 12:50
12 σχόλια

Παρελθόν αποτελεί η υποψηφιότητα του βουλευτή Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου για την προεδρία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε επιστολή του, λόγοι υγείας που έχουν να κάνουν με μια πρόσφατη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στις 8 Οκτωβρίου δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει την προεκλογική του προσπάθεια.

Ο ίδιος αναφέρει:

Οι διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την ενοποίηση των προοδευτικών δυνάμεων έχουν για την ελληνική κοινωνία μεγάλη πολιτική σημασία. Και είναι αποτέλεσμα των πρωτοβουλιών και των αποφάσεων που έλαβαν η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΣΥ.

Θα μου επιτρέψετε να σημειώσω ότι είναι δικαίωση της πρότασής μου, που είχα καταθέσει στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το 2015. Είναι δικαίωση όλων όσων στήριξαν με κόστος την ενότητα του ΠΑΣΟΚ.
Όπως γνωρίζετε, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από τον Ορθοπεδικό Χειρούργο κ. Παναγιώτη Κοντοβαζαινίτη, με διάγνωση ρήξης μηνίσκου και χόνδρινης βλάβης γόνατος. Κατά τη νοσηλεία μου στην κλινική μου επισημάνθηκε ότι θα ήταν αναγκαίος ένας μήνας αποθεραπείας.

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, κατά την διάρκεια της επανεξέτασής μου, κατέστη σαφές ότι λόγω της βλάβης που έχω υποστεί στον χόνδρο, θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις εβδομάδες για την αποθεραπεία και την πλήρη αποκατάσταση του χόνδρου, ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα στο μέλλον.

Είμαι υποχρεωμένος να ακολουθήσω τις ιατρικές συμβουλές.

Η αναγκαστική για μένα αυτή επιλογή δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω την προεκλογική μου προσπάθεια και εκστρατεία. Ευχαριστώ θερμά τον Ορθοπεδικό Χειρούργο κ. Παναγιώτη Κοντοβαζαινίτη και την οικογένειά μου για την αδιάκοπη στήριξή τους.

Εδώ και ενάμιση μήνα διατύπωσα με σαφήνεια τις θέσεις και τις προτάσεις μου. Με αυτό το πολιτικό πλαίσιο αναφοράς θα πορευθώ στην πρώτη γραμμή της συλλογικής προσπάθειας της Παράταξης πριν και μετά τις εκλογές.

Ευχαριστώ θερμά τους 2300 πολιτικούς φίλους που εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου υπογράφοντας για την υποψηφιότητά μου, καθώς και όλους τους συμπολίτες μας που σε όλη την Ελλάδα στήριξαν και στηρίζουν την πολιτική μας πρόταση.

Η κοινή μας πορεία έχει παρελθόν, παρόν και ασφαλώς μέλλον. Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε για την ενότητα και την προοπτική της Παράταξής μας. Για να γίνει η Παράταξή μας ο προοδευτικός πόλος αναφοράς, εμπιστοσύνης και αλλαγής στις επόμενες εκλογές.

Με τη συνολική στάση μας, τη συμπεριφορά μας, τις ιδέες μας και τις προτάσεις μας να τιμήσουμε τους χιλιάδες απλούς αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ, που παρέμειναν στα δύσκολα και μαζί τους κρατήσαμε όρθια την Παράταξη.

Εύχομαι καλή δύναμη στους συνυποψηφίους μου.


12 Σχόλια

ναι μας επεισες οτι για ιατρικους λογους το εκανες,ας μην ησουνα τλτ και να ησουνα στους πρωτους διεκδικητες και θα σου ελεγα εγω ,με καροτσακι θα πηγαινες,μα τι ξεφτυλα αυτη,να μην παραδεχεσαι οτι θα εβγαινες τλτ ,αντε βαλε τωρα και για προεδρος δημοκρατιας !!!!!!!!!!!!!

Οταν ο Βολφγκανγκ με μόνιμη και όχι προσωρινή σωματική αδυναμία κατευθύνει το ευρωπαϊκό δημοσιονομική σύμπαν από το καροτσάκι του, αυτομάτως γελοιοποιείται κάθε τέτοια επίκληση

Να θυμάσαι ότι όλα κάποια στιγμή τελειώνουν Κάτι κυνηγούς ακούω τελευταία

Πολύ εύκολα κρίνετε συνάνθρωποι. Πίσω από αλεξίσφαιρη κουρτίνα γράφετε ότι σας έρθει στο μυαλό. Προφανώς τον ξέρετε αλλά δεν τον γνωρίζετε τον Οδυσσέα. Αναμφισβήτητα πρόκειται για άριστο πολιτικό γνήσιο τέκνο της Αρκαδικής γης. Δεν βλέπω να υπάρχει λόγος να δώσει περισσότερες εξηγήσεις. Δικαίωμα του καθενός να κάνει όπως νομίζει σωστό. Δέν επιτρέπονται χυδαιότητες κύριοι. Φυλάξτε τον θυμό σας για τους πραγματικούς εχθρούς της κοινωνίας μας ! ΕΠΙΠΕΔΟ !

Όλοι αυτοί που εκτέθεικαν στηρίζοτας την υποψηφιότητά του όπως τέως ο τεως Περιφερειάρχης τώρα τους κρεμάει. Με τυ μούτρα θα πάει στις βουλευτικές να τον ξαναστηρίξουν.Μήπως ήρθε η ώρα να τα μαζέψει για Αθήνα;

Ο Νικόλας (τομεάρχης ΝΔ, μηχανικός), ποιον θα ψηφίσει τώρα για αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ?????

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.