Παραιτήσεις, ομερτά και ατελείωτα εσπρεσάκια

Παραιτήσεις, ομερτά και ατελείωτα εσπρεσάκια

Νοέμβριος 20, 2018 - 15:02
0 σχόλια

Παραιτήσεις θα έχουμε, φιλαράκια μου, και στην Τρίπολη. Έφτασε ο καιρός που τα κόμματα και οι στηρίξεις απομακρύνουν και απογοητεύουν μέλη παρατάξεων που πιστά έχουν υπηρετήσει τον σκοπό τους 4 χρόνια τώρα.

Σαν σε ντόμινο θα πέφτουν τα ονόματα των συμβούλων που θα παραιτούνται προκειμένου να ακολουθήσουν τα αρχές τις αξίες αλλά και τα συμφέροντα τους.

Μην τρομάζετε από τις κορώνες που ακούγονται ,φιλαράκια μου, γιατί μάλλον είναι για να θολώσουν τα νερά ή μπορεί να φωνάζουν οι κλέφτες να φύγουν οι νοικοκύρηδες.

Τάσο, Τάσο, Τάσο... Μυαλό δεν έβαλες και συνεχίζεις τις ντιρεκτίβες. Αλλά σε πήρε χαμπάρι ο Αλέξης και πλέον θα ελέγχει ό,τι γράφεται από εσένα και για σένα, γι' αυτό πρόσεχε τα posts σου!

Από την άλλη, η Αντωνία κρατά το στόμα της κλειστό και βάζει τον Νίτσε να τα λέει για αυτήν.

Ομερτά, θέλει ο αρχηγός...

Τι θα γίνει με τα τερτίπια σου, μήπως ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί τα πράγματα, μήπως όλα γίνονται για τα μάτια του κόσμου;..

Πιστεύει τώρα ο Μήτσος, φιλαράκια μου, ότι σύρθηκαν στα πόδια του και ότι τον παρακάλεσαν για να γίνει το πρόσωπο της καμπάνιας...

Δύσκολες μοιάζουν οι αποφάσεις των πράσινων μελών, μετά τον Μπουντρούκα, ψάχνουν να βρουν τον δεύτερο εκλεκτό, αλλά ακόμα στους καφέδες είναι, ούτε μία απόφαση δεν μπορούν να πάρουν! Γιατί, καλέ παιδιά; Τι, δεν σας βγαίνουν τα κουκιά ή δεν μπορείτε;

Και στη Βόρεια Κυνουρία κρυφές και φανερές συναντήσεις γίνονται, αλλά ο Μανώλης μίλησε: πάλι με τον Τάκη αντάμα, να σκάσουν οι οχτροί τους!

Πάντως, το πρόσωπο αφ' υψηλού δεν ενδιαφέρεται για τα παράλια. Δεν ασχολείται, λέει, με χωριάτες. Αν του την στρώσουν τη θεσούλα, όμως, θα ασχοληθεί!

Ήρθε και ο υπουργός και μίλησε για τις υποδομές, αλλά για την ταμπακιέρα όλα αόριστα και θολά. Μήπως τελικά ακολουθούν τη γραμμή της σουπιάς; Λίγοι οι νοματαίοι ήταν φίλοι μου και ο Μήτσος μόνος και έρημος, χωρίς κουστωδία, ούτε οι πιο πιστοί δεν πήγαν.

Άστραψε και βρόντηξε η Σιδηρά Κυρία στο Ναύπλιο... Της τίναξε ο φίλος του δημάρχου Καλαμάτας τη μεταφορά των μαθητών στον αέρα και έφυγε μαινόμενη.

Οι μαθητές, τι φταίνε να πληρώνουν του Νίκα τις φιλίες;

Κώστα... είπαμε, πουλάκι μου, πατρίς - θρησκεία -οικογένεια και ΝΔ α λα παλαιά, αλλά το κρυφό σχολειό υπάρχει μόνο στο κεφάλι σας και δεν υπήρξε πουθενά αλλού.

Γι' αυτό... μην πειράξετε τα βιβλία της ιστορίας, αν είναι να τα γεμίσετε με μύθους που έχει καταρρίψει η επιστήμη από καιρό!

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.