Παραδόθηκε η παιδική χαρά της Πλατείας Θεοκρίτου στην Τρίπολη (photos&video)

Παραδόθηκε η παιδική χαρά της Πλατείας Θεοκρίτου στην Τρίπολη (photos&video)

Απρίλιος 17, 2013 - 12:10
4 σχόλια

Με μία μικρή συνέντευξη στα ΜΜΕ από τον αντιδήμαρχο Τρίπολης Σταύρο Κουκάκη, και μετά από την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, παραδόθηκε σήμερα προς χρήση από τους μικρούς κατοίκους της περιοχής αλλά και της πόλης στο σύνολό της η Παιδική Χαρά στην Πλατεία Θεοκρίτου.

Η παιδική χαρά της πλατείας Θεοκρίτου χαρακτηρίστηκε "κόσμημα" από τον αντιδήμαρχο Σταύρο Κουκάκη, ενώ να σημειώσουμε πως αποτελεί μία παιδική χαρά που έχει κατασκευαστεί με βάση τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και έχει πιστοποιητικό καταλληλότητας. 

Μία παιδική χαρά που περίμεναν πως και πως οι γονείς να ανοίξει για να παίξουν τα παιδιά τους, ενώ την όλη διαχείριση της λειτουργίας της θα την έχει η δημοτική αστυνομία που θα κρατά και βιβλίο συμβάντων ενώ θα συμβάλλει αφιλοκερδώς και η ιδιωτική εταιρεία φύλαξης "Μελισσινός" μετά την αποδοχή της προσφοράς της από το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.

Ο κ. Κουκάκης ζήτησε να υπάρχει προσοχή από τους συνοδούς των παιδιών ώστε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση η παιδική χαρά.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο δημιουργίας νέων παιδικών χαρών στην πόλη ο κ. Κουκάκης δεν ανακοίνωσε κάτι παρά μόνο ότι θα ασχοληθούν με τη συντήρηση των υπαρχουσών παιδικών χαρών - συντήρηση που σε πολλές περιπτώσεις έχει ήδη ξεκινήσει.

Ακόμα δεν άνοιξε η παιδική χαρά γέμισε χαρτάκια και μπουκάλια

Εμείς να επισημάνουμε πάντως ότι διαπιστώσαμε ότι η παιδική χαρά προτού ανοίξει - επειδή κάποιοι γονείς έβαζαν τα παιδιά τους από τα κάγκελα μέσα, πως τα χαρτάκια από πατατάκια, γαριδάκια καθώς και μπουκάλια νερού και αναψυκτικών βρίσκονται πεταμένα από εδώ και από εκεί , μέσα στην παιδική χαρά και σίγουρα αυτή η εικόνα δεν είναι εικόνα που ταιριάζει σε ένα χώρο που θα χρησιμοποιήσουν τα ίδια τα παιδιά. Γι αυτό οι γονείς ας είναι πιο προσεκτικοί....αφού οι ίδιοι θα απολαμβάνουν ένα καθαρό περιβάλλον μαζί με τα παιδιά τους.

ε.τ.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/v3q0PkMS3mk


4 Σχόλια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΣΑΜΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ,ΔΕ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΚΡΙΜΑ,ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!!

ΩΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΗ Η ΤΡΙΠΟΛΑΡΑ ...ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ....ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΣΤΟ ΔΑΚ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ.....ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΕ ΣΤΑΥΡΕ ΜΕ ΤΟ "ΚΟΣΜΗΜΑ" ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ......

ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΗΔΕΝ !!! Ο Τριπολιτσιώτης μόνο να διαμαρτύρεται για τα σκουπίδια ξέρει και να φωνάζει συνέχεια. Όμως, όπως είδατε και στις φωτογραφίες παραπάνω, ο Τριπολιτσιώτης δεν ξέρει να διαπαιδαγωγήσει ούτε τα ίδια του τα παιδιά, για το ότι δεν πρέπει να πετάνε κάτω τα άδεια μπουκαλάκια νερού & τα σακουλάκια από γαριδάκια. Και μετά βέβαια, ο ίδιος Τριπολιτσιώτης θα ξαναδιαμαρτυρηθεί πως η παιδική χαρά βρωμάει και τα παιδιά δεν μπορούν να παίξουν. Να χαιρόσαστε λοιπόν όλοι εσείς οι Τριπολάρες την ψευτοκουλτούρα σας και την γυφτιά σας. Πρώτα πετάτε τα σκουπίδια κάτω (εσείς και τα παιδιά σας) και μετά σας φταίει το γεγονός ότι η πόλη βρωμάει. Το ξέρω ότι δεν μαζεύουν τα σκουπίδια, αλλά τουλάχιστον εκείνο το ρημάδι το παιδί σας, πείτε του, που πρέπει να πετάει τα σκουπίδια και πολλά άλλα ακόμη(γκράφιτι, βανδαλισμοί), αν θέλετε να ονομάζεστε σωστοί γονείς και σωστοί πολίτες μιας κοινωνίας που ζούμε όλοι μαζί, δηλαδή στην Τρίπολη.

Μπράβο, τέτοιες παιδικές χαρές δεν υπάρχουν και δε γίνονται εύκολα, ειδικά με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα. Μπράβο στο Δήμαρχο και στον Αντιδήμαρχο. Δεν πρέπει μόνο να μιλάμε για τα σκουπίδια ,που είναι ένα μόνο πρόβλημα , πρέπει να μιλάμε και για τα θετικά και για τα έργα που βλέπουμε να γίνονται καθημερινά γύρω μας. Ειχε χρόνια να δει η Τρίπολη τέτοια έργα.