Παραδοσιακό Πάσχα στην Τρίπολη με σύμμαχο το κέφι και την καλοκαιρία (pics,vid)

Παραδοσιακό Πάσχα στην Τρίπολη με σύμμαχο το κέφι και την καλοκαιρία (pics,vid)

Απρίλιος 16, 2017 - 11:47
3 σχόλια

Ο Τριπολίτης ξέρει πολύ καλά ευτυχώς να τηρεί τα έθιμά του, έτσι και φέτος έδωσε ένα δυναμικό παρών, στην καθιερωμένη πλέον «γιορτή» του Πάσχα στην Τρίπολη.

Ο ζεστός καιρός  επέτρεψε στους Τριπολίτες να γιορτάσουν παραδοσιακά το Πάσχα, στήνοντας υπαίθριες ψησταριές και στρώνοντας τραπέζι στις αυλές.

Αλλά και στην πλατεία Άρεως, όπου κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης για το Πάσχα, ο κόσμος γλέντησε και δοκίμασε τα παραδοσιακά εδέσματα.

Σούβλες, χοροί, κέφι, διάθεση, κρασάκι και αισιοδοξία πρωταγωνίστησαν, με τους δημότες της Τρίπολης αλλά και πάρα πολλούς επισκέπτες να κάνουν με την παρουσία τους ακόμα πιο όμορφη την ήδη απολαυστική και εορταστική ατμόσφαιρα.

Η ζωντανή ορχήστρα παρέσυρε τα χορευτικά σύνολα και τον κόσμο που βρέθηκε στην Πλατεία Άρεως σε ξέφρενο γλέντι, όπου όλοι «τίμησαν» και μάλιστα με το παραπάνω το «Καλαματιανό» και τον «Τσάμικο».

Και στην πλατεία Βαλτετσίου στήθηκε γλέντι με το ΚΑΠΗ Τρίπολης να υποδέχεται τους επισκέπτες και να τους παρασύρει σε ένα γλέντι με πολύ κέφι, χορό και φαγητό.

Χρόνια Πολλά!

Και του χρόνου!

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr - Εορτασμός Πάσχα 2017 σε πλατείες της Τρίπολης


3 Σχόλια

Το <<φαγητό>> άρχισε πολύ αργά στην πλατεία Άρεως και τελείωσε πάρα πολύ γρήγορα, γιατί άραγε ; που πήγαν ή που θα πάνε τα άλλα ψητά; απαντήσεις παρακαλώ δεκτές μόνο οι υπεύθυνες , ευχαριστώ....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.