Παραδοσιακές κουλούρες απο γενιά σε γενιά στην Γορτυνία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παραδοσιακές κουλούρες απο γενιά σε γενιά στην Γορτυνία

Ιούνιος 18, 2017 - 18:20
0 σχόλια

Μας εμπνέει ο καιρός και δημιουργούμε στη κουζίνα,αναφέρει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης η κ. Μαρίνα Διαμαντοπούλου πρόεδρος της πρόεδρος ΔΗΚΕΓ.

Κουλούρες τις λέμε στα μέρη μας (Γορτυνία), τηγανόψωμα τα λένε ευρύτερα.

Τα έφτιαχναν οι μανάδες και οι γιαγιάδες μας με ζυμάρι που κρατούσαν από το ζύμωμα του ψωμιού, προσθέτοντας λίγη σόδα για να φουσκώσουν, αφού αυτό δεν είχε "γίνει" ακόμα.

Τηγάνισμα σε ελαιόλαδο δικής μας παραγωγής και συνοδεία με γιδίσιο ντόπιο τυρί.

Τις περισσότερες φορές η νοστιμιά βρίσκεται στην απλότητα!

Καλή Κυριακή!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.