Παραδοσιακά χειροποίητα προϊόντα στα Λαγκάδια (video)

Παραδοσιακά χειροποίητα προϊόντα στα Λαγκάδια (video)

Ιούλιος 08, 2015 - 07:44
0 σχόλια

Τα Λαγκάδια είναι όμορφα κάθε εποχή του χρόνου. Ακόμα και το καλοκαίρι, πολλοί είναι αυτοί που τα επιλέγουν ως έναν προορισμό χαλάρωσης αλλά και ξεκούρασης.

Η κυρία Πένυ Μπέτζα μαζί με την οικογένειά της διατηρεί κατάστημα στην κεντρική πλατεία Λαγκαδίων, με παραδοσιακά χειροποίητα προϊόντα διατροφής.

Στα ράφια του καταστήματος μπορείτε να βρείτε χυλοπίτες, τραχανά, χρωματιστά ζυμαρικά, παραδοσιακά γλυκά, μέλι και πολλών ειδών φιλέματα για εσάς και τους φίλουςσας.

Τα προϊόντα αυτά γίνονται με πολύ μεράκι και πολλή προσοχή, τόνισε η κυρία Μπέτζα, αναφέροντας ότι όταν έχει ελεύθερο χρόνο χωρίς υποχρεώσεις πηγαίνει στο κατάστημα και βοηθά τους γονείς της.

Τα προϊόντα του καταστήματος είναι από ολόκληρη τη Γορτυνία και οι επισκέπτες, Έλληνες και ξένοι τουρίστες, τα επιλέγουν επειδή είναι φτιαγμένα με αγνά υλικά και με πολλή αγάπη. Οι τουρίστες που επισκέπτονται το Λαγκάδια είναι στην πλειονότητά τους Γερμανοί και Αμερικανοί. Εξάλλου, ένα από τα πλεονεκτήματα της περιοχής είναι ότι είναι ένας ενδιάμεσοςσταθμός πριν από την Αρχαία Ολυμπία, που κάθε τουρίστας επιθυμεί να επισκεφθεί όταν έρχεται στη χώρα μας.

Οι τιμές, όπως μας ανέφεραν οι ιδιοκτήτες, έχουν προσαρμοστεί στις δυσκολίες της εποχής και στην οικονομική δυσχέρεια των πελατών.

Η ευλογημένη Αρκαδική γη μπορεί να προσφέρει πολλά προϊόντα τα οποία είναι ποιοτικά, υψηλής διατροφικής αξίας, φτιαγμένα με πολύ μόχθο αλλά και αγάπη. Τα μικρά μαγαζάκι της επαρχίας διαθέτουν όλα αυτά τα υλικά τα οποία παίρνουν στις βαλίτσες τους οι ξένοι τουρίστες και τα μεταφέρουν-μαζί με όλες τις συναισθηματικές «αποσκευές» τους, και αυτό είναι εξίσου σημαντικό- για να τα προσφέρουν στους αγαπημένους τους και να κάνουν την ελληνική γεύση γνωστή παντού.

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παραδοσιακά χειροποίητα προϊόντα από τα Λαγκάδια


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.