Παράδοση υλικού για το τρίαθλο στον Τυρό

Παράδοση υλικού για το τρίαθλο στον Τυρό

Αύγουστος 25, 2017 - 19:52
0 σχόλια

Η Παραλαβή του υλικού του αγώνα από τους αθλητές θα γίνει  στην παραλία του Τυρού (κατάστημα visit kynouria) το Σάββατο  26 / 8 από  17.00 – 21.00 και την Κυριακή  από τις 7.00 και μέχρι 30 λεπτά  πριν την  έναρξη του αγώνα, από την γραματεία.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν  πακέτο χρονομέτρησης που θα περιλαμβάνει τον απαραίτητο εξοπλισμό του αγωνα (τσιπ χρονομέτρησης, κολυμβητικό σκουφάκι, αριθμό συμμετοχής) και δώρα χορηγών.

Μικρός αριθμός αθλητών θα γίνει δεκτός, εκτός ηλεκτρονικής εγγραφής.
Υπενθύμιση τελευταίας στιγμής: Σκουφάκι κολυμβησης θα δοθεί από τους διοργανωτές, κράνος και ποδήλατο είναι στον εξοπλισμό σας.

Διαμονή – εστίαση. Μέσα από το site θα βρείτε τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις που παρέχουν σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές στους αθλητές, συνοδούς, επισκέπτες (ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ), και φυσικά πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή της Κυνουρίας. Μαζί με το πακέτο του αθλητή θα διανέμεται έντυπος οδηγός αγώνα, και η κάρτα προνομίων με όλες τις πληροφορίες των χορηγών και υποστηρικτών του αγώνα και τις προσφορές – εκπτώσεις που έχουν εξασφαλίσει για εσάς.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.