Παραδίδεται τον Μάιο ο δρόμος Φωκιανός - Κυπαρίσσι (pics,vid)

Παραδίδεται τον Μάιο ο δρόμος Φωκιανός - Κυπαρίσσι (pics,vid)

Μάρτιος 14, 2017 - 18:43
11 σχόλια

Παραδίδεται επίσημα στην κυκλοφορία τον ερχόμενο Μάιο ο δρόμος Φωκιανός - Κυπαρίσσι, που αποτελεί τμήμα του δρόμου Μύλοι - Κυβέρι - Άστρος - Τυρός - Λεωνίδιο - Φωκιανός - Κυπαρίσσι, συνολικού μήκους 20 χιλιομέτρων (19.779,50 μ.) και πλάτους κυκλοφορίας 6,5 μέτρων, με προϋπολογισμό 15.350.000 ευρώ. 

Ήδη έχει ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση και η σήμανση του δρόμου και απομένει μόνο η διαγράμμιση στο τελευταίο τμήμα του που εισέρχεται στο Φωκιανό καθώς και κάποιες εργασίες ασφάλισης. Με την ολοκλήρωσή του θα βελτιώσει τις οδηγικές συνθήκες της περιοχής. 

Να θυμίσουμε ότι το έργο υπογράφηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2013 με ανάδοχο την εταιρεία ΣΧΣ ΑΤΕ και η τελετή εγκατάστασης της αναδόχου εταιρείας είχε πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου 2014.

Η κάμερα του Leonidion.gr βρέθηκε στον νέο δρόμο Φωκιανός - Κυπαρίσσι και σας παρουσιάζει βίντεο και φωτογραφικό υλικό.

Ειδήσεις: 
Video: 

Παραδίδεται τον Μάιο ο δρόμος Φωκιανός - Κυπαρίσσι


11 Σχόλια

Δρόμος του 2017 είναι αυτός? Στην ίδια χάραξη με το μονοπάτι για τα μουλάρια που θα υπήρχε εδώ και αίώνες!!!! όπως στο 1.30 που κάνεις όλο το πεταλο ακολουθώντας πιστά την ακτογραμμή σπιθαμή προς σπιθαμη!!! σαν τον δρόμο του άστρους πριν γίνει η γέφυρα!!! Όσο για τη στροφή στο 2.03 στήστε τη κάμερα μόνιμα εκει και άλλη μία εκει που θα σκάνε τα αυτοκίνητα στη θάλασσα!!! Οκ υπάρχει η συνιστώσα του κόστους...αλλά πόσοι ακόμα να σκοτωθούν σε τέτοιους "βολιβιανούς" δρόμους? Θα μου πεις κ@λόδρομος μέχρι το Λεωνίδιο - Πούλιθρα-Φωκιανό, γιατί να είναι καλύτερος αυτός???....

Ο δρόμος αυτήν την στιγμή δεν έχει παραδωθεί ακόμα οπότε σε απάντηση του σχολίου "Δρόμος του 2017 είναι αυτός?" που Υποβλήθηκε από Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Τρί, 14/03/2017 - 22:36, θα πω τα εξης. Οι άνθρωποι που έχουν την εποπτεία του έργου μέχρι να παραδωθεί θα έχουν φροντίσει ώστε να παρέχει ασφαλής συνθήκες οδήγησης στους ταξιδιώτες. Οι μηχανικοί και οι ειδικοί που εργάζονται πάνω σε αυτό το έργο, είναι μερικοί από τους καλύτερους του είδους τους. Καλό θα είναι να περιμένουμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα, πριν βγάλουμε αυθαίρετα συμπεράσματα. Ευχαριστώ.

Έχεις δίκιο!!!οι άνθρωποι που έχουνε την εποπτεία θα τον "ισιώσουν" απο τις στροφές ....εκτός άν είναι ειδικοί στο να ελέγχουν την κατασκευή διαδρομών (πίστες) ανάβασης-κατάβασης οποτε πάσο (αφού είναι και οι "καλύτεροι στο είδος τους")!!! παίζει να μην τους κάνει το στροφιλικι στο τέλος και να πατήσουν το undo??? έλα, πες την αλήθεια όπως το βλέπεις δεν είναι και πολύ vintage ο δρόμος? τρίκυκλες μηχανές, βουγιουκλάκη, λεοφωρεία με σχάρα στην οροφή, μπάρκουλης, θου-βου, άνετα γυρνάς ταινία ασπρόμαυρη και δεν καταλαβαίνει κανεις τίποτα οτι είναι γυρισμένη στο 2017+ με καινούριο δρόμο!!!

Τι να κάνουμε Ανώνυμε (Τετ, 15/03/2017 - 23:29), δεν είμαστε τυχεροί σας εσάς που έχετε συνηθίσει να οδηγείτε σε λεωφόρους και δρόμους ταχείας κυκλοφορίας όπως η Τρίπολης-Καλαμάτας. Αυτός είναι ο τόπος μας, αυτή είναι η μορφολογία του και όλοι μας οι δρόμοι τέτοιοι είναι, ,με στροφές και ανηφοριές! Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια που λέει και η παροιμία. Προτιμούμε όμως να έχουμε τέτοιους δρόμους παρά καθόλου δρόμους!

Τετ, 15/03/2017 - 17:59. Ναι φίλε μου, αφού επόπτευσαν τα ίδια έργα δύο και τρεις φορές, επειδή ή κατέρρευσαν ή δεν κατασκευάστηκαν καθόλου ενώ πληρώθηκαν, έγιναν οι καλύτεροι στο "είδος τους";

Εσύ και εγώ αγαπητέ 16/03/2017 - 13:57. έχουμε πληρώσει τόσους φόρους ώστε να γίνει όλοι οι δρόμοι αξιοπρεπείες. Αλλά αν λέμε και συνέχεια "απ την αναβροχιά -καλό και το χαλάζι" δεν κανουμε τίποτα....αν είχες πάει σε χώρες με παρόμοια μορφολογία θα παρατηρουσες πως μόνο οι παλιοί τους δρόμοι είναι έτσι και όχι αυτοί που κατασκευάζονται το 2017,2018,2019 (για να ευχαριστήσω και τον φίλο που είχε πρόβλημα στις ..... ημερομηνίες πιο πάνω-αυτό τον μάρανε) .Ούτε είπαμε να βαλουν 2 λωρίδες ανα κατεύθυνση για το φωκιανό...αλλά και αυτή η κοροιδία με τα πέταλα για να μην μας πουλάνε οτι κάτι κάνουνε

τελικα υπαρχει πληροφορια ποτε θα παραδοθει; υπαρχει ορισμος συγκεκριμενης ημερομηνίας;

Ο Κοκκινοτρίχης και η μετρέσα του "καλύτεροι στο είδος τους"! Χαχαχαχαχα!!!!!!!! Πόσα να περιδρόμιασαν!!!!!

Πρόκειται για δρόμο έκτρωμα με παράνομη ένταξη του στο ΕΣΠΑ. Ποιοί είναι αυτοί "οι μηχανικοί και ειδικοί, μερικοί οι καλύτεροι στο είδος τους"; Τι είναι αυτά που λες άνθρωπε μου. Τον πήγα το δρόμο και δεν τον ξαναπάω ούτε με σφαίρες. Τα χιλιόμετρα από το Λεωνίδιο στο Κυπαρίσσι (Βρύση) μέσω Πελετών-Λαμπόκαμπου είναι σχεδόν ίδια (διαφορά 2,5 χλμ) και πας ταχύτερα στο Κυπαρίσσι από πάνω. Ασφαλτοστρώθηκε η ανηφόρα από Πελετά προς Τούμπαλι. 1.000.000 κ.μ. χωματουργικά απόβλητα πέταξαν στις δασικές εκτάσεις και στα ρέματα κατάντη του δρόμου. Γνωρίζεις πόσες είναι οι σχετικές δικογραφίες.

Για την σπηλιά που καταπλάκωσαν στον ελαιώνα Φωκιανου χωρίς να ενημερωθούν οι αρμόδιες αρχές κουβέντα

ο δρομος απο τυρο και μετα ,και φυσικα απο λεωνιδιο για φωκιανο απευθειας ,ποτε θα γινει? το 2300!!!!! πανηγυριστε τωρα για το μισο δρομο που φτιαξατε ...........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.