Παράδειγμα προς μίμηση η «Πελοπόννησος EXPO» για τον δήμαρχο Τρικκαίων (vid)

Παράδειγμα προς μίμηση η «Πελοπόννησος EXPO» για τον δήμαρχο Τρικκαίων (vid)

Νοέμβριος 18, 2019 - 14:00
0 σχόλια

Η έκθεση «Πελοπόννησος EXPO» ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στη ΒΙΠΕ Τρίπολης. Η άρτια διοργάνωση της έκθεσης αμείφθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ενός δήμου που έχει βραβευθεί από την Ευρώπη για την καινοτομία του, είχε μόνο καλά λόγια να πει για την έκθεση και τους διοργανωτές της. Ο κ. Παπαστεργίου επισκέφθηκε την έκθεση, ξεναγήθηκε στα περίπτερα και δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι ήρθε στην Τρίπολη για να πάει ιδέες για ανάλογες διοργανώσεις στον τόπο του.

Το Arcadia Portal συνάντησε τον δήμαρχο Τρικκαίων στο περίπτερο του κ. Καρύδη. Παρόντες, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής, ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης και ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης.

Ο κ. Παπαστεργίου μάς είπε ότι οι εποχές είναι δύσκολες και ότι οι επιχειρήσεις πρέπει, με τη στήριξη της αυτοδιοίκησης, να βγουν μπροστά. Χαρακτήρισε επιτυχημένη την έκθεση και συνεχάρη τα επτά επιμελητήρια της Πελοποννήσου για τη συνεργασία και τη διοργάνωση.

Ήρθα να πάρω ιδέες. Η λύση είναι η εξωστρέφεια και τα νέα προϊόντα. Πρέπει να δουλέψουμε μαζί επιχειρηματίες και αυτοδιοίκηση για την ανάπτυξη.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Παράδειγμα προς μίμηση η «Πελοπόννησος EXPO» για τον δήμαρχο Τρικκαίων


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.