Πάρα: «Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω»

Πάρα: «Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω»

Σεπτέμβριος 19, 2014 - 11:43
0 σχόλια

Ο "χρυσός" σκόρερ του Αστέρα Τρίπολης, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης  τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμα και τη νίκη κόντρα στην Μπεσίκτας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φακούντο Πάρα:

"Οταν μπήκα στο παιχνίδι ήταν δύσκολο, η Μπεσίκτας είχε την κατοχή, αλλά στη συνέχεια πρεσάραμε. Το γκολ ήταν μία κόντρα επίθεση, έγινε μία κάθετη μπαλιά, όταν μπήκα στην περιοχή είχα σκεφτεί να κάνω κοντρόλ και σουτ, αλλά όταν είδα πως υπήρχαν πολλοί αντίπαλοι, αποφάσισα να σουτάρω και έτσι μπήκε το γκολ. Από εκεί και πέρα νομίζω πως θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Είμαι χαρούμενος γιατί είναι ένας κρίσιμος βαθμός που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. 

Η Μπεσίκτας είχε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να είχε τελειώσει εκεί το παιχνίδι. Στο δεύτερο δεν είχαμε την κατοχή, αλλά και η Μπεσίκτας δεν είχε τόσες φάσεις όπως στο πρώτο. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν κερδίζει πάντα αυτός που πρέπει, εμείς κάναμε τη δουλειά μας και πήραμε ένα σημαντικό βαθμό για τη συνέχεια.

Αφιερώνω αυτό το γκολ στην οικογένεια μου, σε όλους τους συμπαίκτες μου που δώσαμε μία δύσκολη μάχη". 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.