ΠαΠελ: Διαγωνισμός για την εκμίσθωση των κυλικείων στην Τρίπολη

ΠαΠελ: Διαγωνισμός για την εκμίσθωση των κυλικείων στην Τρίπολη

Σεπτέμβριος 29, 2018 - 18:29
0 σχόλια

Το Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ανακοινώνει τη διενέργεια Δημόσιου Πλειοδοτικού Διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές και αξιολόγηση αυτών για την εκμίσθωση των Κυλικείων που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στη Σχολή Οικονομίας Διοίκησης και Πληροφορικής και συγκεκριμένα:

- Το 1ο στο κτίριο του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (επί της οδού Ακαδημαϊκού Γ.Κ Βλάχου Τ.Κ 22131, Τρίπολη), εξυπηρετεί κυρίως το προσωπικό και τους φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.

- Το 2ο στο κτίριο της Σχολής Οικονομίας, Διοίκησης και Πληροφορικής (Αγία Τριάδα), εξυπηρετεί κυρίως το προσωπικό και τους φοιτητές του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών καθώς και φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών των οποίων τα μαθήματα λαμβάνουν χώρα σε αυτό το κτίριο.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 22/10/2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 π.μ. στα Γραφεία Δ/νσης Οικονομικής Διαχείρισης και Προγραμματισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου-Τμήμα Προμηθειών Τέρμα Καραϊσκάκη, Κτίριο ΟΑΕΔ- Τρίπολη .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις προσφορές τους ή να τις αποστείλουν με οποιοδήποτε τρόπο (κούριερ ή συστημένο) αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη έως και τις 22/10/2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ. στην εξής διεύθυνση:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΚΤΙΡΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΉΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ-ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ (ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ)
ΟΔΟΣ: ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 28 & ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ
Τ.Κ. 22 131, ΤΡΙΠΟΛΗ,

Στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος επιθυμεί να καταθέσει προσφορά και για τα 2 κυλικεία, θα πρέπει να καταθέσει δύο χωριστές προσφορές, μία για κάθε κυλικείο με τη σχετική ένδειξη στο φάκελο:
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠ΄ ΑΡΙΘΜ. 6/2018
ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
Ή
ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Προσφορές που θα κατατεθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, δεν αποσφραγίζονται, αλλά επιστρέφονται ως εκπρόθεσμες.

Η διάθεση της Διακήρυξης γίνεται και από τα γραφεία του Τμήματος Προμηθειών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην ταχυδρομική διεύθυνση Τέρμα Καραϊσκάκη, Κτίριο Ο.Α.Ε.Δ, 22 131 Τρίπολη και η παραλαβή της γίνεται, είτε αυτοπροσώπως είτε με ταχυμεταφορική (courier). Στην περίπτωση παραλαβής της Διακήρυξης μέσω ταχυμεταφορικής (courier), το Τμήμα Προμηθειών δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για την έγκαιρη και σωστή παράδοσή της.

Το τεύχος του Διαγωνισμού είναι διαθέσιμο και στην ηλεκτρονική σελίδα του Πανεπιστημίου uop.gr (Ανακοινώσεις). Στην περίπτωση αυτή τυχόν διευκρινήσεις ή τροποποιήσεις που θα προκύψουν θα δημοσιεύονται στον ίδιο δικτυακό τόπο και θα αποτελεί ευθύνη του ενδιαφερομένου να λάβει γνώση γι΄ αυτές.

Για τυχόν διευκρινίσεις αρμόδιοι υπάλληλοι είναι η κ. Τσώκου Βασιλική (Τηλέφωνα επικοινωνίας 2710 372111 & 2710 372134, Φαξ: 2710 372108, email: vtsokou@uop.gr ).

Αναλυτικά ΕΔΩ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.