Παπαζαχαρίας: Σπέρνουν το φόβο μέχρι και τη τελευταία στιγμή

Παπαζαχαρίας: Σπέρνουν το φόβο μέχρι και τη τελευταία στιγμή

Ιούλιος 04, 2015 - 14:41
12 σχόλια

Τα σκυλάκια της Μέρκελ και του Σόϊμπλε σπέρνουν το φόβο μέχρι και τη τελευταία στιγμή!Με καινούργιο επιχείρημα το κούρεμα των καταθέσεων!!!

Παρά το μήνυμα που έστειλε χτες το βράδυ από το Σύνταγμα, με τη μεγαλειώδη συγκέντρωση υπέρ του Ο Χ Ι ο Ελληνικός λαός, οι δυνάμεις του σκότους στην Ευρώπη προσπαθούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος έστω και τη τελευταία στιγμή!

Έτσι σήμερα πρωί-πρωί, κυκλοφορούσε στα κανάλια η είδηση από δημοσίευμα εφημερίδα του εξωτερικού, ότι κινδυνεύουν οι καταθέσεις του Ελληνικού λαού από 8.000 Ευρώ και πάνω με κούρεμα έως και 50%!

Θα ήθελα λοιπόν να θυμίσω ότι το κούρεμα στη Κύπρο πριν λίγο καιρό, το έκανε η κυβέρνηση του Αναστασιάδη του Λαϊκού κόμματος της Κύπρου, που είναι αδελφό κόμμα με τη Ν.Δ και τα λένε στις συναντήσεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο με τον Σαμαρά, τον Σόϊμπλε, τη Μέρκελ και το Ραχόϊ, αφού είναι ομοϊδεάτες και ανήκουν στο ίδιο Ευρωπαϊκό κόμμα!

Πριν εκλεγεί ο κος Αναστασιάδης πρόεδρος της Κύπρου, κατηγορούσε το ΑΚΕΛ που κυβερνούσε τότε, ότι πρόκειται να κάνει κούρεμα των καταθέσεων! 
Όταν με αυτό το φόβο που καλλιέργησε στον Κυπριακό λαό, κατάφερε να πάρει τις εκλογές, σε ένα μήνα περίπου από την εκλογή του, προχώρησε στο κούρεμα των καταθέσεων ύστερα από εντολή των Ευρωπαϊκών θεσμών!

Ας μην φοβίζουν λοιπόν τελευταία ώρα τον Ελληνικό λαό, γιατί ο λαός μας ξέρει, ότι τέτοιου είδους ενέργειες τις συνηθίζουν τα σκυλάκια του Σόϊμπλε και της Μέρκελ, ύστερα από εντολή φυσικά των αφεντικών τους!!!

Με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και τον Τσίπρα πρωθυπουργό, ξέρουν καλά ότι δεν κολατσίζουν για κάτι τέτοια, για αυτό άλλωστε έχουν πέσει όλοι τους πάνω του για να τον φάνε!

Άγρυπνος φρουρός των δικών του συμφερόντων, είναι ό ίδιος ο Ελληνικός λαός και με την υπερψήφιση αύριο Κυριακή του Ο Χ Ι, θα βάλει τέρμα σ αυτή την χωρίς προηγούμενο κινδυνολογία!

Τρίπολη 4-7-2015 Τάσος Παπαζαχαρίας

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

όσοι μιλάνε για "ντροπή" κρυβόμενοι πίσω από την ανωνυμία τους σε αυτούς που με θάρρος υπογράφουν τη γνώμη τους ας θυμηθούν κάτι που λέει ο λαός :τσάμπα μαγκιά .Πανοπούλου Μαρίνα

@ Σάβ, 04/07/2015 - 15:40 Ρώτα το γνωστό και μη εξαιρετέο άδωνη για το ποιος έκλεισε τις τράπεζες

Δεν έχω τηλεόραση, έχω δηλαδή αλλά είναι πολύ παλιά και χωρίς κεραία και βέβαια δεν έχει αυτό το μαραφέτι για ψηφιακό σήμα, τέλος πάντων δεν βλέπω τα τσαμπέ κανάλια των εθνικών εργολάβων, εφοπλιστών, πετρελαιάδων και λοιπών τσακαλιών, αν όμως εμφανιζόταν ο Μπένι θα το μάθαινα. Τους πιο αντιπαθητικούς τους έχουν κρύψει στις ντουλάπες, μαζί με τους σκελετούς (για να μη χαλάσουν την καμπάνια). Εσύ τους ξέφυγες. Δεν πειράζει, το ΟΧΙ θα είναι τόσο μαζικό ώστε να απορροφήσει τις ζημιές που κάνουν ορισμένοι.

22:20 Τουλάχιστον υπάρχουν και ειλικρινείς ανάμεσά σας. Μπράβο σου! Αλλά μη βάζεις στοίχημα για κάτι μαζικό...γενικά. Ας όψονται αυτοί που βάζουν ψευτοδιλήμματα γιατί δεν έχουν το θάρρος να μας πουν τι θέλουν πραγματικά..........

Η τζάμπα μαγκιά τελείωσε στις 30 Ιουνίου. Απόψε πέφτουν οι υπογραφές και αύριο Τάσο θα ξέρουμε ΟΛΟΙ πως θ´ ανοίξουν οι τράπεζες και θα αποκατασταθεί η τραπεζική ρευστότητα. Δεν θα χρειάζεται να βγαίνουν οι κάθε λογής κομισσάριοι να μας καθησυχάζουν. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, ο Έλληνας πολίτης, θα είναι σε πολύ χειρότερη θέση από ότι ήταν στις 25 Ιανουαρίου.

Τάσο, δυστυχώς η μικροαστίλα δύσκολα αντιμετωπίζεται. Πάμε δυναμικά για το ΟΧΙ και σε κάθε περίπτωση μαζί για την επόμενη μέρα, γιατί στο κάτω κάτω όλοι (εμείς οι απλοί) για τα ίδια αγωνιζόμαστε. Ένα όμορφο άρθρο της Μαλβίνας http://www.koutipandoras.gr/article/144813/malvina-karali-o-mikroastos-de-thelei-mpleximata-gi-ayto-de-mporei-na-einai-pote

@ Σάβ, 04/07/2015 - 23:43 Έχει πάρει θέση η κυβέρνηση, δε σου έβαλε απλά το δημοψήφισμα... Μιχάλης Κατσαρός - Αντισταθείτε (1983) https://youtu.be/gtDamb3dYW4

Μας έβαλε η κυβέρνηση κάτω από τη μύτη ένα χαρτί που έχει μια "εύκολη" και "προφανή" απάντηση...για να τη βοηθήσουμε να βγει από τα αδιέξοδα της, όποια κι αν είναι τελικά η απάντηση.....απλά εγώ θα πάω με αυτή την απάντηση που ενέχει το μικρότερο κίνδυνο να χρησιμοποιηθεί εσφαλμένα από φανατικούς ιδεοληπτικούς (και είναι ορισμένοι από αυτούς δυστυχώς σε πολύ υψηλότερες θέσεις από αυτές που θα έπρεπε.....), που επιδιώκουν να δυναμιτίσουν βάσει σχεδίου την οποιαδήποτε συμφωνία, ακόμα και την καλύτερη δυνατή, κι από ενδεχόμενα συμφέροντα, που για την ώρα παραμένουν επιμελώς κρυμμένα...προτιμώ τον "εχθρό" που γνωρίζω......μπορώ να τον αντιμετωπίσω πιο εύκολα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.