Παπαζαχαρίας για Πανεπιστήμιο: Γατάκια της Ν.Δ και της ΔΑΠ

Παπαζαχαρίας για Πανεπιστήμιο: Γατάκια της Ν.Δ και της ΔΑΠ

Απρίλιος 14, 2019 - 17:30
24 σχόλια

Νέα επίθεση μέσα από τα social media από τον Τάσο Παπαζαχαρία για το θέμα του ΠαΠελ.Αυτή την φορά τα βέλη του στράφηκαν στην ΝΔ,την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και τον Γιάννη Σμυρνιώτη.

Γατάκια της Ν.Δ και της ΔΑΠ - ΝΔΦΚΜ ΣΟΥΞΟΥ ΜΟΥΞΟΥ! 
Τι έχετε να πείτε τώρα για τη τύχη και τη προοπτική του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου???

1. Πήρατε τη ψήφο των φοιτητών την ημέρα των φοιτητικών εκλογών με τα ψέματα που διαδώσατε!

2. Ο Γιάννης έκανε το κομμάτι του εν όψει των δημοτικών εκλογών και τώρα άκρα του τάφου σιωπή!

Αυτή είναι η πολιτική σας! 
Βασισμένη σε ψέματα και διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας!

Πάρτε τώρα και την αλήθεια έτσι για να ξέρετε τι να λέτε!!!

Κατά τη σύσκεψη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου υπό τον υπουργό Κώστα Γαβρόγλου και το γενικό γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας Ηλία Γεωργαντά διευκρινίστηκαν τα εξής :

Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για τη νέα αρχιτεκτονική της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ενοποιεί την Ανώτατη Παιδεία, ενσωματώνοντας τα ΤΕΙ στα ΑΕΙ και καταργώντας έτσι τις δύο ταχύτητες σπουδών που ήταν ενσωματωμένες σ΄ αυτήν.

Ειδικότερα, όσον αφορά το νομό Αρκαδίας :

1ο. Ιδρύεται Σχολή Επιστημών Υγείας με έδρα την Τρίπολη

2ο. Το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών παραμένει ακαδημαϊκά και διοικητικά αυτόνομο, εντασσόμενο στη Σχολή Οικονομίας και Τεχνολογίας με έδρα την Τρίπολη. Η μετεξέλιξη του σε «πολυτεχνικό τμήμα» συνδέεται με αυστηρώς ακαδημαϊκά κριτήρια.

3ο. Το Τμήμα Νοσηλευτικής μεταφέρεται, με το νέο ακαδημαικό έτος, από τη Σπάρτη στην Τρίπολη, ενισχύοντας την πρακτική άσκηση και συνακόλουθα στην ποιότητα της εκπαίδευσης των φοιτητών και την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων.

4ο. Στην Τρίπολη ιδρύονται νέα πανεπιστημιακά τμήματα και ινστιτούτα του «Πανεπιστημιακού Ερευνητικού Κέντρου» αναβαθμίζοντας έτσι το ρόλο της, ως έδρας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

5ο. Θα εξεταστεί η ίδρυση Κτηνιατρικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου από Επιτροπή που θα συγκροτηθεί επί τούτου.

6ο. Η παραχώρηση του χώρου του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου από το Υπουργείο Υγείας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου απευθείας, σηματοδοτεί την πρόθεση της κυβέρνησης για αναβάθμιση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με έδρα την Τρίπολη.

 


24 Σχόλια

Οι χαρακτηρισμοί σας δεν ταιριάζουν στην περίσταση. Γνωρίζετε ότι δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο, απλώς προσπαθείτε να παίξετε την αγανάκτηση του κόσμου. Αλήθεια, Αρκάδας είστε; Γιατί οι περισσότεροι καθηγητές δεν είναι και παλεύουν για την Τρίπολη.

Ντροπή! Και δική σου και του Παυλή που πάει να πνίξει το θέμα μετά τη συνεργασία σας. Ούτε η μάνα σας δεν θα σας ψηφίσει με αυτά που γράφεις και κάνετε.

Εκνευρίζει τον κόσμο και προσβάλλει τον αγώνα της ακαδημαϊκής κοινότητας. Αλήθεια, έχετε περάσει από Πανεπιστήμιο;

Παπαζαχαρία, άσε τα ψέματα. Ινστιτούτα ιδρύονται σε όλες τις πόλεις. Η έδρα όμως του Ερευνητικού Κέντρου (που υπάγονται τα ινστιτούτα) πάει στην Καλαμάτα.. Σταμάτα τα ψέματα. Δεν πρέπει να παραπληροφορεις τον κόσμο της Τρίπολης. Μέχρι που θα φτασεις;

Από τους φοιτητές στην κατάληψη πηγατε ,η μόνο αναρτήσεις από το computer ξέρετε να κανετε; τολμάτε να πατε;

Τασούλη μου θυμίζεις το Χότζα. 1. Το νομοσχέδιο παίρνει από την τρίπολη διοικητικά (αρχικά) το τμήμα και το πάει στην πάτρα, Μετά μας λες ότι θα μείνει στην Τρίπολη. Να είμαστε ευχαριστημένοι επειδή δεν (;) μας το παίρνουν ; 2. Ινστιτούτα θα έχουν όλες οι πόλεις όλες οι σχολές, Φοβάσαι να πεις και το κρύβεις με τρόπο, ότι η έδρα του Ερευνητικού Κέντρου στην οποία θα υπάγονται όλα τα ινστιτούτα θα ιδρυθεί στην Καλαμάτα και όχι στην έδρα του Πανεπιστήμιου. 3. ‘Ολα αυτά γίνονται με ακαδημαϊκά κριτήρια; Λίγη ντροπή δεν έχεις;

Παπαζαχαρία άσε τη ΝΔ και κοιτάξου στον καθρέφτη να δεις το μήκος της μύτης σου. Είναι δυνατόν να νομίζεις πως μπορείς να διαστρέφεις την αλήθεια και να μην το καταλάβουμε; Αφού δεις τη μύτη σου, προσπάθησε να απαντήσεις στο ερώτημα αυτό.

Τάσο πως θα αναβαθμίσει την Τρίπολη η κυβέρνηση; Προσπαθώντας να διώξει τμήματα προς την Πάτρα (και ποίο τμήμα; Το στολίδι του πανεπιστημίου Πελοποννήσου!) Ή ιδρύοντας Το Κέντρο Ερευνών ολόκληρου του Πανεπιστημίου στην Καλαμάτα; Συγγνώμη αλλά η κυβέρνηση θέλει ευθέως υποβαθμίζει την Τρίπολη. Λυπάμαι αλλά ακριβώς έτσι είναι. Δεν καταλαβαίνω το γιατί. Γιατί στερεί από την έδρα του Πανεπιστήμιου την έδρα του Ερευνητικού κέντρου; Σου θυμίζω πως η Καλαμάτα θα έχει 9 τμήματα σε λίγες μέρες. Επίσης η Καλαμάτα θα έχει και την έδρα του Κέντρου Ερευνών. Αυτό ονομάζεις αναβάθμιση της Τρίπολη ;

Επισης απο το επομενο ακαδημαικο ετος θα λειτουργησει το τμημα δημοσιας υγειας, στατιστικης και αναλογιστκης επιστημης και μηχανικων βιομηχανικης σχεδιασης και παραγωγης. Τοσο λιχοψυχοι και μισαλοδοξοι κυριε σμυρνιωτη, κριμα.

Τόσο πολύ μισείς την πόλη σου; Μόνο έτσι έξηγουνται τόσο χοντροκομμενα ψέματα. Ζημιά στο ΖΥΡΙΖΑ κάνεις με αυτά που λες.

Ούτε εσείς δεν τα πιστεύετε αυτά που λέτε. Δυστυχώς όμως ίσως παραπλανειτε κάποιους που δεν ξέρουν καλά την.πραγματικότητα.

Αν σε τέτοια χέρια δοθεί ποτέ εξουσία, φανταστείτε τι έχει να γίνει. Θα τα δώσουν όλα. ΜΑΚΡΙΑ και αλάργα

Δυσκολεύτηκε πάρα πολύ ο Παυλής να βρει ένα ταιρι που να του αξίζει.. Και όμως τα κατάφερε!!!

Γιατί δε μπορεί να φέρει ο Πάρνωνας 500 Σύριους με 5 κουτσούβελα ο καθένας να γεμίσουν και τα 4άρια?

Αν δεν ήταν σε τόσο τραγική κατάσταση στην τρίπολη και κυρίως το μέλλον της, θα ήταν για γέλια αυτά που προσπαθεί να κρύψει ο Παπαζαχαρίας.

Τάσο μπράβο. Έβαλες στο τσεπάκι σου τον Παυλή με αντάλλαγμα την υποστήριξη του συριζα. και ο Παυλής υποχρεούται να κάνει το παν να φρενάρει την αγανάκτηση του κόσμου. Τη Δευτέρα το δημαρχείο έπρεπε να είναι κλειστά αλλά και τα καταστήματα της πόλης. Αυτή είναι η προσφορά του Παυλή στην πόλη.

".... η μετεξέλιξή του σε πολυτεχνικό τμήμα συνδέεται αυστηρώς με ακαδημαικά κριτήρια .." Συμπέρασμα : α. Για την αναβάθμιση των σπουδών λαμβάνονται αυστηρά υπόψιν 'ακαδημαικά κριτήρια' β. Για την υποβάθμιση, συνένωση με ΤΕΙ κ.λ.π. δεν απαιτείται κανένα. Ξεκινάμε με υποβάθμιση....

1. Η Σχολής Επιστημών Υγείας δεν έχει Τμήμα στην Τρίπολη. 2. Δεν υπάρχουν πολυτεχνικά τμήματα σε Σχολές Οικονομίας και Τεχνολογίας. 3. Το Τμήμα Νοσηλευτικής είναι αερομεταφερόμενο μεταξύ Σπάρτης και Τρίπολης. 4. Αν δε δείτε νέα τμήματα στο μηχανογραφικό φέτος μην το δένετε κόμπο ότι θα ιδρυθούν. 5. Θα εξεταστεί αν θα ιδρυθεί (έλεος) ... 6. Μην παραξενευτείτε αν το επόμενο έτος το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου έχει σχεδόν στο σύνολο των Τμημάτων του βάση εισαγωγής κάτω του 10. Όσο εσείς τάζετε ψυχιατρεία και Σχολές στην Πάτρα, τα ανταγωνιστικά Πανεπιστήμια παίρνουν Πολυτεχνεία, Νομική κ.ο.κ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.