Παπαζαχαρίας: Φωνάζει περισσότερο εκείνος που είναι υπεύθυνος περισσότερο

Παπαζαχαρίας: Φωνάζει περισσότερο εκείνος που είναι υπεύθυνος περισσότερο

Ιούλιος 30, 2018 - 10:15
35 σχόλια

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η ανάρτησή του, στην οποία συνέκρινε τα γεγονότα στον Γοργοπόταμο με τις φονικές πυρκαγιές, που κατά την εκτίμησή του εσκεμμένα τις έβαλαν κάποιοι για να αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνηση και να μην ζήσει η χώρα την έξοδο από τα εφιαλτικά μνημόνια (δείτε ΕΔΩ), ο πρόεδρος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας απαντά στον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο ο οποίος τον επέκρινε σφοδρά, υποστηρίζοντας ότι ο βουλευτής  «φωνάζει» και επιρρίπτει ευθύνες για την τραγωδία για την οποία το κόμμα του είναι συνυπεύθυνο, αφού κυβερνούσε την Ελλάδα για δεκαετίες.

Δείτε τι έγραψε ακριβώς ο κ. Παπαζαχαρίας στην ανάρτηση που έχει «κατεβάσει» και τι έγραψε ο κ. Κωνσταντινόπουλος:

Διαβάστε τις αθλιότητες που γράφει ο Γραμ ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, σε τι διαφέρει από τον Καμμένο! 
Ντροπιάζετε τους αγωνιστές της Αριστεράς. 
Το πάθος τους για να διατηρήσουν την εξουσία τους οδηγεί στην απόλυτη ξεφτίλα και στην παράνοια.
Αξίζει να το κοινοποιήσετε, αξίζει να μάθουν όλοι τι σημαίνει στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ!

Ιδού η ανάρτηση του κ. Παπαζαχαρία:

Ακολουθεί το άρθρο-απάντηση του κ. Παπαζαχαρία:

Κύριε Κωνσταντινόπουλε βουλευτή του πιο αμαρτωλού κόμματος, τα κατορθώματα και τις συνέπειες του οποίου βιώνουμε στις μέρες μας με το χειρότερο τρόπο.

Οι αγωνιστές της Αριστεράς για να μαθαίνεις, δικαιώνονται από τον αγώνα ενάντια σ' αυτούς που τους διώξανε, τους φυλάκισαν, τους εξόρισαν και τους εκτελέσανε.

Δεν δικαιώνονται με τη συνεργασία μαζί τους, ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα και στη στήριξη της διαπλοκής και της διαφθοράς, που οδήγησαν τη χώρα μας στη χρεοκοπία και το λαό της στη πιο εφιαλτική χρονική περίοδο των τελευταίων δεκαετιών.

Οι φταιχτες και οι υπαίτιοι αυτής της κοινωνικής τραγωδίας καλά θα κάνουν να σιωπούν και να μη πετάγονται κάθε τόσο με δηλώσεις περί παντός επιστητού, παριστάνοντας πως κατέβηκαν  μόλις χθες απο τον Άρη και κάνοντας τον ανηξερο  κουνώντας το δάχτυλο προς κάθε κατεύθυνση.

Οι ευθύνες σας είναι τεράστιες γιατί κυβερνήσατε μόνοι σας και παρέα με τους συνενόχους σας της Ν.Δ επί δεκαετίες και εκτός από την οικονομική καταστροφή της χώρας φτιάξατε και πόλεις μέσα στις οποίες καιγόμαστε η πνιγόμαστε σαν τα ποντίκια.

Πιο συγκεκριμένα η αρχηγό σας δεν εμφανίστηκε από το πουθενά και να παριστάνει την εξοργισμένη από τα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Υπηρέτησε από συγκεκριμένες και υπεύθυνες θέσεις και συνέβαλε στη δημιουργία αυτής της αναρχης Ελλάδας που τώρα σκοτώνει τα παιδιά της.

Αδιαψευτος μαρτυρας ειναι το βιογραφικό της που μας θυμίζει οτι ηταν υπερνομάρχης Αθηνών και Πειραιώς την περίοδο 2003 -2007, ενώ την ίδια περίοδο ήταν Πρόεδρος της Ένωσης Αυτοδιοικήσεως Ελλάδος και αργότερα την περίοδο 2011 - 2012 ήταν αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών. 

Όμως η Φώφη Γεννηματά είναι από εκείνους τους πολιτικούς που σήμερα, μετά την εθνική τραγωδία, φωνάζουν περισσότερο. Είναι από εκείνους τους πολιτικούς που κουνάνε το δάχτυλο στην κυβέρνηση. 

Όλοι μας γνωρίζουμε τι συμβαίνει με εκείνους που τις κρίσιμες ώρες κάνουν φασαρία. Κάνουν φασαρία για να κρύψουν τις ευθύνες τους  πίσω από τις κραυγές τους.

Ποιο είναι το έργο που αφήσατε λοιπόν όλοι σας στην Αττική; Τι κανατε στην ανατολική Αττική όλα αυτά τα χρόνια που κυβερνήσατε; Η τραγωδία είναι αποκαλυπτική των ευθυνών της προέδρου σου και εσένα προσωπικά που υποστηριζες αδιαμαρτύρητα τα όσα στραβά και ανάποδα ψηφίζατε.

Άφησε λοιπόν τη δημιουργία εντυπώσεων περί Αριστεράς και αγωνιστών της Αριστεράς, γιατί δεν δικαιούσαι να αναφέρεσαι στις αξίες αυτές και παραχώρησε το δικαίωμα να με κρίνει κάποιος άλλος συμπολίτης μου.

Ευχαριστώ

Τάσος Παπαζαχαρίας

Συντονιστής της Ν.Ε

ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας.


35 Σχόλια

Όταν σας ρωτάνε αν έχετε τσίπα, εσείς ακούτε Τσίπρα και κουνώντας το κεφάλι λέτε χαμογελαστοί "ναι, ναι έχουμε!". Δεν ντρέπεσαι μωρέ να γράφεις τέτοια πράγματα; Αντί να γράψεις μια συγγνώμη και να σβήσεις την αισχρή σου ανάρτηση κάθεσαι και ανοίγεις διάλογο; Με τι μούτρα κυκλοφορείς στην πόλη μας; Ντροπή σου!

Φταίνε οι προηγούμενες κυβερνήσεις, φταίνε οι εμπρηστές, φταίνε οι ρώσοι οι αμερικανοί οι κακοί ευρωπαίοι που μας έβαλαν στα μνημόνια, φταίει ο άνεμος, φταίει ο κόσμος που έχτισε μέσα στο δάσος εμείς πάντως δεν φταίμε σε τίποτα άλλωστε ήρθαμε να κάνουμε ότι δεν έκαναν όλοι οι άλλοι. Συγχαρητήρια για το ήθος σας

ΝΤΡΟΠΗ!!!!

ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ;;;;; ΜΑ ΤΟΣΟ *** ΕΙΣΑΣΤΕ;;; ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ

@Παπαζαχαρίας - Απαντήστε στο πολύ απλό και αφήστε τις υπεκφυγές για τους άλλους. Όλος ο κρατικός μηχανισμός γνώριζε τα μεσάνυχτα Δευτέρα προς Τρίτη ότι έχουμε τουλάχιστον 10 νεκρούς. Γιατί στην σύσκεψη που είδε ζωντανά όλη η Ελλάδα, δεν αναφέρθηκε τίποτα; Γιατί η πυρκαγιά με τα περισσότερα θύματα στην Ευρώπη αναφέρθηκε ΤΕΤΑΡΤΗ στην κουβέντα; Γιατί οι υπεύθυνοι είπαν την επόμενη ημέρα ότι τα έκαναν όλα σωστά και θα έκαναν πάλι τα ίδια; Να σας πω γιατί, δανείζομαι τίτλο από το protagon, "ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ". Για αυτό κύριε Παπαζαχαρία. Θα το καταλάβετε και στις εκλογές...

φιλε τασο οι πραγματικοι αριστεροι θα καταδικασουν αυτη την κυβερνηση διοτι οδηγησε σε στρατηγικη ηττα την αριστερα για πανω απο 100 χρονια.ξεπουλησε τα παντα αλλα το κυριοτερο ξεφτιλισε τις αξιες της αριστερας σε σημειο που να ντρεπομαστε να δηλωσουμε αριστεροι.ΞΥΠΝΑ.

Άλλος ένας συριζαίος που λέει οτι του κατέβει.....σαν τον πρόεδρο του....το έχετε καταλάβει ότι έχουν καεί 100 άνθρωποι....παραιτηθήτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Συνεχως βλακιες λες ρε Τασο.Εαν εσυ εισαι ο τοπικος αρχοντας του Συριζα στην Αρκαδια καλα θα κανεις να εισαι πιο προσεκτικος σε αυτα που κατα καιρους λες. Την μια για τα σκουπιδια οτι εαν η κυβερνηση υπογραψει σδιτ θα πρεπει να κρυφτεις τωρα για τις πυρκαγιες οτι φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο αυτους που εχουν την ευθυνη,βγαλε λιγο τα κοκκινα γυαλια και ζησε στον πραγματικο κοσμο.

Αυτος που φωναζει ειναι ο απλος κοσμος και αυτοι που εχασαν τους δικους τους ανθρωπους.Μηπως φταιει ο λαος Τασο?

Τι λες ρε μεγάλε! Δε πας στα καμμένα να τους εξηγήσεις ποιός φταίει; Να τους εξηγήσεις ότι η Αριστερά δεν φταιει ποτε! Έτσι απλά..

Τη χώρα κυβερνάει μια παρέα ανίκανων ψευτών που δεν εκπροσωπεί ούτε το 12% του λαού..καμία νομιμοποίηση.. εκλογές και γρήγορα για να τους στείλει ο λαός απο’κει που’ρθαν. Καλή αντάμωση στα τσιπουράδικα, τις καταλήψεις και τα ελεύθερα camping. Μόνο για εκεί είστε.

Είναι ιστορικά γνωστό ότι η αριστερά κ διάγει εμφύλιο διαρκείας κ δεν ζητά συγγνώμη

Χάνεις λάδια σύντροφε !!!! Γρήγορα συνεργείο γιατί θα κάψεις ...τσιμούχα !!!!!!

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ;;;;

Από το Μάο στον..., δεν ξέρεις να γράφεις τίποτ' άλλο από υποχωρήσεις και καψίματα;

@16:04 θα τα πουμε όταν ενεργοποιηθεί ξανά ο Α.Ν 509

"ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ὑπ’ ἀριθ. 509 - Περὶ μέτρων ἀσφαλείας τοῦ Κράτους, τοῦ πολιτεύματος, τοῦ κοινωνικοῦ καθεστῶτος καὶ προστασίας τῶν ἐλευθεριῶν τῶν πολιτῶν - Π Α Υ Λ Ο Σ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"

Η μόνη "παρένθεση" που ζήσαμε, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, ήταν η παρένθεση κάποιας σχετικής δημοκρατίας από την πτώση της χούντας και πέρα. Τώρα επιστρέφουμε ολοταχώς στον φασισμό και το εμφυλιοπολεμικό κλίμα. Οι νοσταλγοί της χούντας ποτέ δεν πεθαίνουν.

Αριστεράτζες Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει

Ακριβώς. Η Greece είναι χούντα. Ελλάδα τη λένε μόνο καμιά εικοσαριά εκατομμύρια άτομα.

Τώρα, το αν η Greece ποτέ δεν πεθαίνει θέλει συζήτηση. Για μένα είναι μια χώρα πεθαμένη, φάντασμα που τρέφεται από τον πολιτισμό των αρχαίων, ήδη από την ίδρυσή της. Δεν ξέρω αν αναδείξαμε ένα άτομο, γυναίκα ή άντρα που να μείνει στην ιστορία από το 1821 μέχρι σήμερα, δεν μου 'ρχεται στο νου τίποτα. Ζόμπι κυκλοφορούν στους δρόμους.

Ας το ψάξουν οι μαύροι φασίστες, στο Μάτι δεν κάηκε κανένας Εβραίος!

15:19 ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΜΕΣΩΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ; Ή ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ Ή ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΛΕΣ GREECE ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΡΑΙΚΟΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΑΣΧΕΤΕ.

Πίστη σε τι, ρε ζόμπι; Στις αθλιότητες της ιστορίας μας; Ο Παπανικολάου έγινε αυτό που έγινε έξω από την ψωροκώσταινα, όχι σαν greek αλλά σαν επιστήμονας (η επιστήμη δεν εξαρτάται από την εθνικότητα, ευτυχώς). Πολλοί συμπατριώτες μας προσέφεραν στην ανθρωπότητα, π.χ. οι έλληνες διανοούμενοι που αναγκάστηκαν να προσφύγουν στη Γαλλία για να μην εκτελεστούν από τους νικητές (με τα όπλα του Σκόμπι) του εμφύλιου. Μάλλον όμως αυτούς τους θεωρείς αριστερά μιάσματα. Ή μήπως εννοείς ότι πρέπει να καυχιόμαστε για τον Τζον Καραμπεσίνης ή τον Σπύρο Άγκνιου;

Οι αναρχοάπλυτοι διανοούμενοι χίπηδες με τα ταγάρια που έπεσαν αργότερα στην μεταπολιτευτική ματσαράγκα. Σας πήρε είδηση μέχρι και ο Μίκης. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Καλά, ο Μίκης δεν ήταν εαμοβούλγαρος ληστοσυμμορίτης; Τώρα τον χρησιμοποιούμε! Άντε κρύψου στην φασιστότρυπα σου.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΗ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ' ΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ

Για πείτε μου ρε φασιστικά ζόμπι, τα "ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ", "αριστεράτζες", "αναρχοάπλυτοι με ταγάρια" κ.λπ., σάς τα μαθαίνει το νόθο παιδάκι του Αδόλφου που τις προάλλες μίλαγε για τα αυθαίρετα της Μακρονήσου ή ο ίδιος ο Αρχηγός σας αυτοπροσώπως; Ή έχετε καθιερώσει διαγωνισμό για το ποιος θα προτείνει την πιο γλίτσα βρισιά;

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.