Παπασταματάκης σε Άδωνι για τα απογευματινά χειρουργεία: Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; (video)

Παπασταματάκης σε Άδωνι για τα απογευματινά χειρουργεία: Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; (video)

Νοέμβριος 14, 2013 - 14:24
3 σχόλια

"Εδώ δεν μπορούμε να βγάλουμε τα πρωινά χειρουργεία πώς σκέφτεται ο κ. Γεωργιάδης  να το κάνει αυτό αφού ακόμα και τώρα υπάρχει αδυναμία;"

Για τις ελλείψεις προσωπικού και υλικών του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης μίλησε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Γιώργος Παπασταματάκης αποκαλώντας ως ανέκδοτο την πρόσφατη ανακοίνωση του  Υπουργού Υγείας  ώστε να γίνονται απογευματινά χειρουργεία κατά προτεραιότητα και σε χαμηλότερες τιμές σε σχέση με τον ιδιωτικό τομέα.

Ο κ. Παπασταματάκης μίλησε για την επιτακτική ανάγκη να δοθούν χρήματα στο Νοσοκομείο γιατί τα υλικά τελειώνουν.  Για το Νοέμβριο και έχουν  τελειώσει τα χρήματα και καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια ώστε να καλύψουν τις ανάγκες του νοσοκομείου.

Αν δε δοθούν άμεσα χρήματα για την περίθαλψη το Νοσοκομείο της Τρίπολης θα αντιμετωπίσει παρόμοια περιστατικά με άλλα Νοσοκομεία που δεν μπορούν λόγω των πολλών ελλείψεων να κάνουν χειρουργεία με αποτέλεσμα να τα ακυρώνουν.

Το Νοσοκομείο είναι στο κόκκινο με τα υλικά και τις προμήθειες να τελειώνουν και έτσι αν δε γίνει γρήγορα κάτι ο κόσμος δεν θα μπορεί να εξυπηρετηθεί.

Αφού τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο ο Ιατρικός Σύλλογος του Παναρκαδικου Νοσοκομείου θα προβεί σε τρίωρη στάση εργασίας την Πέμπτη στις 21 Νοέμβριου. Ο κ. Παπασταματακης τόνισε ότι με αυτή τη στάση εργασίας θέλουν να περάσουν ότι αν δεν υπάρξει ομαλή ροή υλικών δε θα μπορέσει να λειτουργήσει το νοσοκομείο.

 

Video: 

youtube://v/wuV7WgPBUxo


3 Σχόλια

Υπάρχουν αναλώσιμα των 15 ευρώ που πληρώνονται 600;

Ε βέβαια υπάρει πρόβλημα όταν ακούγεται ότι στην τιμή του υλικών ,ειδικα των ορθοπεδικών,με το παρτυ ετών που τιναξε τα κρατικά ταμεία στον αέρα,υπηρχαν και υπάρχουν ποσοστά που μοίραζαν οι εταιριες .Ακούγεται οτι η απληστία στο χρήμα πάρα πολλών εμπλεκομένων δημιούργησε το πρόβλημα.

Χατζηνικολάου: «Έκανες μεγάλη μαλακία Άδωνι!» Άστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Χατζηνικολάου στη σημερινή του εκπομπή (14 Νοεμβρίου) στον Real Fm. Ο δημοσιογράφος ξεκίνησε την εκπομπή του σχολιάζοντας τη χθεσινή δήλωση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, πως «αν υπάρξουν απολύσεις γιατρών στον ΕΟΠΥΥ, σας παρακαλώ αυτό δεν θέλω να το χρεωθεί η τρόικα, δεν θέλω να μου παίρνει τη δόξα ο Τόμσεν για τα αυτονόητα. Οι αποφάσεις είναι δικές μου». Στην αρχή ο σχολιασμός γινόταν σε ήπιους τόνους, με τον Ν.Χατζηνικολάου να αναφέρει πως ο Άδωνις χαίρει κάποιου σεβασμού για το πολιτικό του θάρρος να υποστηρίζει τη γνώμη του, ακόμα κι αν οι περισσότεροι διαφωνούν κάθετα με αυτή. Στη συνέχεια όμως, ο δημοσιογράφος κυριολεκτικά ξέσπασε, λέγοντας ότι οι απολύσεις φέρνουν «μόνο ντροπή και στεναχώρια, όχι δόξα», πως η δήλωση αυτή του υπουργού είναι χειρότερη από το «μαζί τα φάγαμε» του Πάγκαλου, ενώ κατέληξε, φωνάζοντας: «Να ζητήσεις συγνώμη Άδωνι, έκανες μεγάλη μαλακία, μεγάλη μαλακία!». Απο αντιγραφη.