Παπασταματάκης: Αποκαταστάθηκε η κανονικότητα...

Παπασταματάκης: Αποκαταστάθηκε η κανονικότητα...

Δεκέμβριος 19, 2019 - 18:01
3 σχόλια

Με τον δικό του τρόπο ο ιατρός Γεώργιος Παπασταματάκης ευχαριστεί τον δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη και τον αντιδήμαρχο κκ. Χατζόπουλο «για τη αποκατάσταση της κανονικότητας» στο πεζοδρόμιο μπροστά από το Πνευματικό κέντρο Τρίπολης.

Μετά την ανάρτησή του στην οποία χαρακτήριζε θλιβερή, απαράδεκτη και επικίνδυνη την κατάσταση του πεζοδρομίου μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης καθώς, όπως ανέφερε, ο ίδιος έπαθε διάστρεμα της δεξιάς ποδοκνημικής άρθρωσης πριν από δέκα ημέρες, ενώ ύστερα από τα παράπονά του ούτε μια προειδοποιητική κορδέλα δεν είχε τοποθετηθεί στο σημείο (δείτε ΕΔΩ), επανήλθε σήμερα με νέα ανάρτηση, η ποία συνοδεύεται από φωτογραφία του «αποκατεστημένου» πλέον πεζοδρομίου:

Πολλές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Τρίπολης κ.Τζιούμη και στον αντιδήμαρχο κ. Χατζόπουλο για την αποκατάσταση της κανονικότητας στο πεζοδρόμιο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης.

 


3 Σχόλια

Αφού δεν είχε φιλοτιμηθεί να το φτιάξει η δημοτική αρχή στην οποία ήσουν αντιδήμαρχος ή η άθλια δημοτική αρχή που είχες στηρίξει σε προηγούμενες εκλογές μαζί με τον Παπαζαχαρία, φρόντισε να το φτιάξει η δημοτική αρχή του Τζιούμη και πολύ καλά κάνεις και τους ευχαριστείς..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.