Παπανδρέου από Τρίπολη: Πρέπει να υπάρξει ένα Εθνικό σχέδιο χωρίς πελατειακές σχέσεις (pics,vid)

Παπανδρέου από Τρίπολη: Πρέπει να υπάρξει ένα Εθνικό σχέδιο χωρίς πελατειακές σχέσεις (pics,vid)

Ιούλιος 05, 2016 - 22:31
20 σχόλια

Λίγες μέρες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην Αρκαδία ο Πρόεδρος του “ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών” Γιώργος Παπανδρέου επισκέφθηκε την περιοχή προκειμένου να βρεθεί στις πληγείσες περιοχές αλλά και να συναντηθεί με τα στελέχη του κόμματος.

Το πρόγραμμα της περιοδείας περιλάμβανε συνάντηση του κ. Παπανδρέου με τον κ. Παπαδόπουλο δήμαρχο Μεγαλόπολης και με τον δήμαρχο Τρίπολης κ. Παυλή.

Φυσικά τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν αφορούσαν και τις ζημιές σε καλλιέργειες και οικοσκευές που έγιναν από την θεομηνία της 25 Ιουνίου στην περιοχή της Τρίπολης και της Μεγαλόπολης.

Ο κ. Παπανδρέου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ενημερωθεί για τις ζημιές που προκλήθηκαν αλλά και για τις κινήσεις που έχουν γίνει, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση πρέπει να δράσει άμεσα και να ανακουφίσει τις πληγές και τόνισε ότι ο ΕΛΓΑ πρέπει να αποζημιώσει τους παραγωγούς που έχασαν την περιουσία τους.

Μετά τις επαφές με τους δύο δημάρχους του νομού ο Πρόεδρος του “ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών” Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε στο Ξενοδοχείο ΜΑΙΝΑΛΟ, στην πλατεία Άρεως όπου και παραχώρησε ομιλία στα στελέχη του Κινήματος από την περιφέρεια Πελοποννήσου, την οποία προλόγισε το μέλος του Κινήματος κ. Μπερτζελέτος, να αναφέρουμε ότι μεταξύ των στελεχών και των φίλων ήταν και  Δημήτρης Ρέππας.

Ο κ. Παπανδρέου στις δηλώσεις του πριν την ομιλία μίλησε για την αυτοψία την οποία έκανε και απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων οι οποίες είχαν να κάνουν με το δημοψήφισμα αλλά και με την πολιτική κατάσταση της χώρας.

Προωθούμε την ανάγκη ύπαρξης ενός Εθνικού προοδευτικού σχεδίου για την χώρα, ριζοσπαστικών αλλαγών, που ξεπερνούν τα αίτια και τα προβλήματα που δημιούργησαν αυτή την κρίση είπε στην αρχή της συνέντευξης ο πρόεδρος του Κινήματος, συνεχίζοντας ότι το σχέδιο αυτό θα μετατρέψει την Ελλάδα από μία παρασιτική, σε μία παραγωγική οικονομία, ένα κράτος που να απελευθερώνει δημιουργικές δυνάμεις που θα εμποδίζονται από μια πελατειακή αντίληψη κράτους.

Πρέπει να σταθούμε στις δικές μας δυνάμεις δίνοντας χώρο στην περιφερειακή και τοπική κοινωνία

Ο κ. Παπανδρέου μίλησε και για το δημοψήφισμα το οποίο έγινε πριν ένα χρόνο αναφέροντας ότι έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα όπως είχε πει, γιατί αν είχε γίνει, τώρα θα είχαμε φύγει από τα μνημόνια.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Στην Τρίπολη ο Πρόεδρος του “ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών” Γιώργος Παπανδρέου


20 Σχόλια

O,τι και να λέτε από τις λεγεώνες των αχάριστων πρασινοφρουρών υπάρχουν και πενήντα που έχουν τα μούτρα να ομολογήσουν πού οφείλουν την σημερινή τους θέση

τις ιδιες λαλακιες λετε ολοι για αξιοκρατεια και πελατειακο κρατος και οταν κυβερνησετε βολευετε ολα τα κομματοσκυλα. καλυτερα να αποσυρθεις ΓΑΠ. απετυχες και δεν εχεις τιποτα να προσφερεις παρα μονο γελιο στο twitter

Ολη η νεολαια μαζευτηκε. Αυτος γιατι κυκλοφορει ελευθερος;;; Αλλα αυτοι μας αξιζουν. Τιποτα καλυτερο. Πολλα χειροτερα

Άργησες αρχηγέ.... Τόσα χρόνια στη βουλή εξυνες το πηθικα και εσύ....

ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΑΝ,ΛΕΩ ΑΝ,ΒΓΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ;;;ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΟΤΕ ΦΕΥΓΕΤΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ.....

Στηριζει ΓΑΠ ο Μπερτζελετος;αντι να μιλησεις για εσχατη προδοσια στηρίΖεις κιολας;;;τι ξεχρεωνεις ετσι;;Που σε βοηθησαν;; Θα ειχαμε φυγει από το.μνημονιο αν γινοταν πιο πριν το δημοψήφισμα;;τι πινετε; Φωτιά κ τσεκούρι

ρε σουργελα που πατε και ακουτε το καθε βλημα που μας κατεστρεψε αντι να του πεταξετε γιαουρτια .............................ο μητσος παντως απο οτι βλεπω εναν υπνακο τον πηρε !!!!!!!!!!!!

Ούτε ντροπή ούτε τσίπα όπως λέει ο λαός μας.Ο άνθρωπος που μας παρέδωσε στα μνημόνια έχει το θράσος να κυκλοφορεί χωρίς ίχνος ντροπής.Και ακόμη χειρότερο να τον ακολουθούν αυτοί που τη 10/ετία του 80 έλυναν και έδεναν με τις κλαδικές.Πρασινοφρουροί σκληροπηρηνικοί που μας έκανα μεταθέσεις με κομματικά κριτήρια.

Βρέθηκε ένας να σας πει ότι η Ελλάδα είναι καταχωρημένη και δεν θα συνεχίσει να χρεώνει τον λαό Και βγάλετε και τον σκοτώνετε . Είναι ντροπή Αλλά έτσι συνεχιζετε την ιστορία αυτών που σκότωσαν Σωκράτη Καποδίστρια Καραϊσκάκη Γκριτζαλη ...... Φυλάκισαν Κολοκοτρώνη Μιτροπετραβα και τοσους άλλους. Ντροπή σας Υποτακτικοί κερδοσκόποι εφιαλτες

@Anonymous Τετ, 06/07/2016 - 19:29...Αυτός που «βρέθηκε» (μαύρη ώρα) να μας πει τις π@π@ρες που λες ρε μήτρο, δεν είναι ο ίδιος που μας οδήγησε εδώ που βρισκόμαστε τώρα; Αυτός δεν βγήκε ένα ωραίο μεσημέρι του 2015 από το Καστελλόριζο με φόντο το λιμάνι και με διάγγελμα ανακοίνωσε την είσοδο της Ελλάδας στο μηχανισμό στήριξης; Εκτός κι αν δεν ήταν αυτός, αλλά ο σωσίας του...Επειδή όμως φαίνεται να έχεις κοντή μνήμη, πάρε το μ@λ@κ@ σου να τον θυμάσαι: https://www.youtube.com/watch?v=e6XxWgy1r_I

Ανώνυμε της6/7/2016 21/06.Μη σπαταλάς τα λόγια σου.Υπάρχουν πολλοί ανεγκέφαλοι σε αυτή τη χώρα .Ένας εξ αυτών ειναι και ο εν λόγω.Στου κουφού τηνπόρτα όσο θέλεις βρόντα.Δεν θα έπρεπε να ντρέπονται αυτοί που πήγαν να υποδεχτούν ένα αποτυχημένο πρώην;

γινεται φανερο οτι το σχεδιο εξελισεται ως εξης.στις επομενες εκλογες κατεβαινει μαζι με τον τσιπρα και ο ρεππας υποψηφιος στην αρκαδια για να ξαναγινει βουλευτης.δεν αντεχω αλλο ρεπποφασισμο στην αρκαδια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.