Παπαηλιού: Θα σταθώ αρωγός στον Αρκαδικό λαό (vid)

Παπαηλιού: Θα σταθώ αρωγός στον Αρκαδικό λαό (vid)

Σεπτέμβριος 20, 2015 - 23:50
7 σχόλια

Για το εκλογικό αποτέλεσμα που τον φέρνει στη θέση του Βουλευτή Αρκαδίας με τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε δηλώσεις ο Γιώργος Παπαηλιού μιλώντας για καθαρό εκλογικό θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ. Τόνισε ότι ο ελληνικός λαός με τη ψήφο του αποδεικνύει ότι αφενός αναγνώρισε το έργο που επιτελέστηκε το 7μηνο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, και αφετέρου συναίνεσε στο σχέδιο το οποίο υποβλήθηκε υπό την κρίση του για το αύριο

Αναγνωρίστηκε η σκληρή διαπραγμάτευση που διεξήγαγε ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ξένους δανειστές, παρά τα λάθη και τις αδυναμίες, είπε.

Αναγνωρίστηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ανάσες ανάσες αλλαγής στον τόπο και κυρίως στα πιο ευάλωτα κοινωνικά στρώματα

Ο ελληνικός λαός, σε πείσμα όλων αυτών οι οποίοι προσπάθησαν το τελευταίο διάστημα αλλάζουν τα δεδομένα και να επιβάλλουν άλλες λύσεις, αποδέχτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα σχέδιο για το μέλλον και με την κυβέρνηση που θα σχηματιστεί θα υπάρξει προοπτική τετραετίας.

Για τη θέση βουλευτή είπε:

Ο βουλευτής εκπροσωπεί τον νομό που τον εξέλεξε είναι η μόνη δέσμευση που ανέλαβα. Θα σταθώ αρωγός στον Αρκαδικό λαό και θα προωθήσω τα συμφέροντα που έχουν ανάγκη με τον τόπο μας.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Παπαηλιού: Θα σταθώ αρωγός στον Αρκαδικό λαό


7 Σχόλια

Ο Παπαηλιού είναι καθαρός και διαχρονικός . Μην κρίνουμε ανθρώπους πριν τους δοκιμάσουμε . Εξ ' άλλου δε νομίζω πως εμείς με τις ιδεολογίες μας και με τις νοοτροπίες μας είμαστε σωστοί και φοβόμαστε τον Κο Παπαηλιού .

Για το έργο Τατούλη (τερνα) ποια είναι η γνώμη του; Ο Ζαχαριάς κι ο Σύριζα συνολικότερα πολέμησαν τον σχεδιασμό; Αυτός πώς το βλέπει άραγες;

"Θα σταθώ στον αρκαδικό λαό" ....εκει που μετράει κουκιά και όχι στην ελληνική κοινωνία.. Λες και τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελλάδα είναι δευτερουσας σημασίας σε σχέση με αυτά των αρκάδων..... Αρχιζει από την αρχη με παλαιοκομματισμό. Έτσι μεγάλωσε έτσι ξέρει . Τι σχέση έχεις με την αριστερά κε ;

κ.Παπαηλίου δεν υπάρχει "αρκαδικός" λαός. Ο λαός είναι ένας και λέγεται ελληνικός. Είστε πλέον Βουλευτής των **Ελλήνων** και όχι των Αρκάδων. Αν ποτέ γίνουμε ομοσπονδιακό κράτος, το συζητάμε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.