Παπαηλιού: Με τη δική σας εντολή, θα συνεχίσω την προσπάθεια

Παπαηλιού: Με τη δική σας εντολή, θα συνεχίσω την προσπάθεια

Ιούλιος 03, 2019 - 18:34
0 σχόλια

Κατά την κεντρική εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο Λεωνίδιο, στις 30.6.2019, είπα, μεταξύ των άλλων τα εξής :

1) Μετά την έξοδο της χώρας από τα «μνημόνια» και την αυστηρή εποπτεία, η χώρα επιστρέφει στην κανονικότητα. Αυτό δεν σημαίνει επαναφορά του παρωχημένου υποδείγματος μεγέθυνσης της οικονομίας του παρελθόντος αλλά προώθηση ενός νέου παραγωγικού υποδείγματος. Στην περιοχή του Λεωνιδίου, αυτό συγκεκριμενοποιείται και εξειδικεύεται στην παραγωγή ποιοτικών αγροτικών προϊόντων συνδυαστικά με τη μεταποίησή τους και την παροχή ειδικών τουριστικών υπηρεσιών.

Στις επικείμενες εκλογές το διακύβευμα είναι κρίσιμο : Συγκρούονται, η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και της προοδευτικής συμμαχίας για κοινωνικά δίκαιη παραγωγική ανασυγκρότηση και κοινωνικό κράτος στην υπηρεσία της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας και η νεοφιλελεύθερη πρόταση της ΝΔ στην υπηρεσία των ολίγων και ισχυρών.

2) Στο πλαίσιο της συλλογικής πορείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο καθένας από τους υποψήφιους μπορεί να συνεισφέρει, με την προσωπικότητά του, τη συμπεριφορά του, την πορεία του (επαγγελματική, κοινωνική, πολιτική), τους αγώνες του, τις ικανότητές του (απήχηση, διεισδητικότητα), τις γνώσεις, την εμπειρία του.

Διεκδικώ για άλλη μία θητεία την εκπροσώπηση της Αρκαδίας στην ελληνική βουλή. Με γνώση και εμπειρία, και βέβαια τη δική σας εντολή, θα συνεχίσω την προσπάθεια.

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.