Παπαηλιού για αυτοδιοίκηση: Να μην επιστρέψουμε σε φιλελεύθερες και συντηρητικές πολιτικές

Παπαηλιού για αυτοδιοίκηση: Να μην επιστρέψουμε σε φιλελεύθερες και συντηρητικές πολιτικές

Μάιος 30, 2019 - 10:32
5 σχόλια

Σαφές μήνυμα του βουλευτή Αρκαδίας

Σαφές μήνυμα δίνει ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού, ο οποίος, με ανακοίνωσή του εν όψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, επισημαίνει την ανάγκη να μην επιστρέψει η χώρα αλλά και η τοπική αυτοδιοίκηση σε συντηρητικές και φιλελεύθερες πρακτικές:

Το αποτέλεσμα των πολλαπλών εκλογών της περασμένης Κυριακής, των ευρωεκλογών και των εκλογών  τοπικής αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού (σε όλη την Ελλάδα και στην Αρκαδία)  δεν ήταν αναμενόμενο.

Οι επικείμενες  βουλευτικές εκλογές συνιστούν μία διαφορετική εκλογική αναμέτρηση  και, ως τέτοια, πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Το αποτέλεσμα των εκλογών της περασμένης Κυριακής δεν προδικάζει την έκβαση των εθνικών εκλογών, αφού αυτές έχουν άλλα χαρακτηριστικά και εκ των πραγμάτων διεξάγονται υπό άλλες, υπό διαφορετικές συνθήκες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί τη διαμόρφωση προοδευτικών συμμαχιών σε όλα τα επίπεδα. Σκοπός είναι η αποτροπή της οπισθοδρόμησης και της επανάκαμψης  συντηρητικών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών (και)  στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η αποτροπή της οπισθοδρόμησης μπορεί και πρέπει «να ανοίξει» το δρόμο για την άσκηση προοδευτικών πολιτικών παντού. Η προοδευτική συμμαχία δεν είναι τακτικισμός ή «σημαία ευκαιρίας». Είναι στρατηγική επιλογή.


5 Σχόλια

Τη λες ρε άνθρωπε που κοιμήθηκες πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ και ξύπνησες βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι το 2015 που γύρναγες σαν πολιτευτής (τρομάρα σου) του ΠΑΣΟΚ και έπαιρνες σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και λιγότερους ψήφους τη υποστήριζες!!!! Έφτασε η ώρα σου,υπομονή μέχρι 7 Ιουλίου,θα φάς καλά!!!!!

Στις 7 Ιουλίου όσοι υποστήριξαν τις πρεσπες όσοι διέλυσαν τα νησιά του βορείου Αιγαίου όσοι μοίραζαν διςσε ΜΚΟ και λαθρομετανάστες, όχι πρόσφυγες βέβαια, όσοι στήριξαν εθνοπροδοτες και εθνομηδενιστες, όσοι προσπαθούν να φτιάξουν ζήτουλες και συσσιτιοφαγους θα ψάχνουν να βρουν την ψήφο τους Παπαηλιου παρτο χαμπάρι

Ξυπνάτε ρεεεε. Ξυπνάτε,. Άθεοι, απατριδες, εθνομηδενιστες και λάτρεις των λαθροεισβολεων του Σορός. Σας πήρε και σας σήκωσε. Εσύ Γιωργάκη πήγαινε στη ΝΔ. Μόνο από εκεί δεν έχεις περάσει ακόμα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.