Παπαηλιού: Δεν θα αφήσουμε το σχέδιο Τατούλη – ΤΕΡΝΑ να λειτουργεί ως εισαγγελέας

Παπαηλιού: Δεν θα αφήσουμε το σχέδιο Τατούλη – ΤΕΡΝΑ να λειτουργεί ως εισαγγελέας

Φεβρουάριος 05, 2016 - 21:44
1 σχόλια

Κατά την ενημέρωση των δημάρχων και των βουλευτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη, οι βουλευτές της Περιφέρειας πήραν τον λόγο και εξέφρασαν τις απόψεις τους για το μείζον ζήτημα των απορριμμάτων που μαστίζει την Περιφέρεια.

Ο βουλευτής Αργολίδας κ. Μανιάτης επεσήμανε ότι αν υπάρχουν χρήματα, μπορούμε να βαδίσουμε σε μια περιβαλλοντική λύση, οικονομική, συμβατή με την Ευρωπαϊκή Ένωση,.

Ακολούθως, ο κ. Παπαηλιού, βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι το θέμα των απορριμμάτων βρωμάει, κάνοντας λόγο για μεταφορά αρμοδιοτήτων στην Περιφέρεια 
Θεωρώ ότι χρειάζονται κάποιες θεσμικές και σίγουρα οικονομικές παρεμβάσεις, όπως χρηματοδότηση, είπε, και συμπλήρωσε:

Η Πολιτεία θα συνδράμει έτσι ώστε τα θέματα αυτά να επιλυθούν

Φοβάμαι ότι ακόμα και αν υπήρχε ξεκάθαρο θεσμικό πλαίσιο, το βασικό πρόβλημα είναι πρόβλημα νοοτροπίας και αντίληψης, ανέφερε.
Η πολιτική μας βούληση είναι υπέρ της εναλλακτικής λύσης και προς αυτή την κατεύθυνση θα στηρίξουμε και θα βοηθήσουμε, επεσήμανε.

Να μην αφήσουμε στο σχέδιο Τατούλη – ΤΕΡΝΑ να λειτουργήσουν ως εισαγγελείς
 

Εφ.Κ

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Εσύ ψήφισες μνημόνιο; μας δουλεύεις κύριε βουλευτή; άντε στο καλό και άσε μας στην ησυχία μας! (Όπου φτύνουν πολλοί μαζί, κυλάει ποτάμι) έτσι λέει η παροιμία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.