Παπαηλιού: Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η ίδρυση Σχολής Επιστημών Υγείας στην Τρίπολη

Παπαηλιού: Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η ίδρυση Σχολής Επιστημών Υγείας στην Τρίπολη

Ιούλιος 25, 2019 - 14:30
5 σχόλια

Επειδή εγράφησαν και αναπαρήχθησαν διάφορα για τη Νοσηλευτική του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, πρέπει να διευκρινιστούν τα εξής :

Βάσει του άρθρου 46 παρ. 1 του Ν. 4610/2019, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ιδρύεται, μεταξύ των άλλων Σχολών, και η Σχολή Επιστημών Υγείας, με έδρα την Τρίπολη.

Στη συγκεκριμένη Σχολή εντάσσεται, βάσει του άρθρου 46 παρ. 2 του Ν. 4610/2019, επίσης με έδρα την Τρίπολη, και το Τμήμα Νοσηλευτικής της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η ακαδημαϊκή λειτουργία της Σχολής, βάσει του άρθρου 46 παρ. 3 του Ν. 4610/2019, αρχίζει από την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020.

Στο δε «Μηχανογραφικό Δελτίο 2019», στο 3ο Επιστημονικό Πεδίο Επιστημών Υγείας και Ζωής υπ΄ αύξοντα αριθμό 493, περιλαμβάνεται η «Νοσηλευτική (Τρίπολη)».

Επομένως, η θεσμοθέτηση-κατοχύρωση από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ της ίδρυσης Σχολής Επιστημών Υγείας, με έδρα την Τρίπολη, και της ένταξης σ΄ αυτήν και του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που θα λειτουργεί στην Τρίπολη, από την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, είναι δεδομένη και δεν μπορεί αμφισβητηθεί.


5 Σχόλια

Εν τω μεταξύ στο μηχανογραφικό η σχολή απεεθύνεται στην Τρίπολη, rofl

Αν έχω καταλάβει σωστά η σχολή στην Τρίπολη είναι στα φετινά μηχανογραφικά; Αν είναι έτσι τότε δεν υπάρχει κάτι να συζητάμε. Αυτό δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αλλάξει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.