Παπαηλιού από Λεβίδι: Εντός πλαισίου ΣΥΡΙΖΑ η κίνηση των 53

Παπαηλιού από Λεβίδι: Εντός πλαισίου ΣΥΡΙΖΑ η κίνηση των 53

Απρίλιος 18, 2016 - 10:33
0 σχόλια

Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Παπαηλιού τίμησε με την παρουσία του την εορτή για τη σύσταση του πρώτου ελληνικού στρατοπέδου στο Λεβίδι την Κυριακή 18 Απριλίου, και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε τόσο για την επίθεση των συστημικών ΜΜΕ εναντίον της ΕΡΤ με αφορμή την κάλυψη της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στη Λέσβο, όσο και στην κίνηση των 53. Παράλληλα, σχολίασε την οργισμένη απάντηση του υφυπουργού Υγείας κ. Πολάκη στους δημοσιογράφους.

Αφού εξέφρασε κατ' αρχάς την ελπίδα ότι ο αγώνας και ο κόπος των Ελλήνων θα δικαιωθούν, δέχθηκε ερώτηση σε σχέση με την κάλυψη από την ΕΡΤ της επίσκεψης του Πάπα στη Λέσβο. Ο κ. Παπαηλιού απάντησε λέγοντας ότι τα συστημικά ΜΜΕ επιτίθενται στην ΕΡΤ εξυπηρετώντας άλλες σκοπιμότητες, ενώ διευκρίνισε ότι υπάρχει συγκεκριμένο πρωτόκολλο το οποίο ακολουθείται στις επισκέψεις του ποντίφικα.

Στη συνέχεια, απαντώντας σε ερώτηση για το νέο κείμενο της κίνησης των 53 στο οποίο επεσήμαναν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει πάση θυσία να μείνει στην εξουσία, ανέφερε ότι η κίνηση των 53 παραμένει στο πνεύμα του ΣΥΡΙΖΑ και ότι βρίσκεται εντός του πλαισίου του κόμματος, ενώ υπογράμμισε ότι όλα θα κριθούν στο συνέδριο του κόμματος, όποτε αυτό πραγματοποιηθεί.

Τέλος, σχολιάζοντας την οργισμένη απάντηση του υφυπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στους δημοσιογράφους, ο κ. Παπαηλιού εξέφρασε την άποψη ότι βρέθηκε στο στόχαστρο επειδή αντέδρασε με συγκεκριμένο τρόπο απέναντι σε ύβρεις, τρόπο τον οποίον ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας τον απέδωσε στην ιδιοσυγκρασία και στην ψυχοσύνθεσή του.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.