Παπαδόπουλος: Οι αρετές της ενότητας μας κρατούν αισιόδοξους και ισχυρούς

Παπαδόπουλος: Οι αρετές της ενότητας μας κρατούν αισιόδοξους και ισχυρούς

Ιούλιος 03, 2015 - 19:09
1 σχόλια

Δήλωση του δημάρχου Μεγαλόπολης Διονύσιου Παπαδόπουλουγια τις πολιτικές εξελίξεις και το δημοψήφισμα αναφέρει:

Αγαπητοί συνδημότες,

Όλοι μας τα τελευταία πέντε χρόνια διανύουμε μακρό διάστημα αντιμετώπισης φοβερών αντικειμενικών δυσκολιών σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο. Μέσα σ΄αυτό το πλαίσιο θέλω να διαβεβαιώσω όλες και όλους ότι οι υπηρεσίες του Δήμου και οι κοινωνικές δομές του, παραμένουν σε ετοιμότητα ώστε να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν ομαλή λειτουργία σε όλα τα επίπεδα.

Είναι καθήκον όλων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, και των αιρετών και των υπηρεσιακών παραγόντων να βοηθήσουν στην απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών στους Δημότες. Με αποφασιστικότητα και νηφαλιότητα να εργαστούν για την άμεση εξεύρεση λύσεων όπου απαιτηθεί στις επόμενες ημέρες.

Στις δημοκρατίες υπέρτατη αξία είναι η λαϊκή βούληση. Οτιδήποτε υπηρετεί αυτή την υπέρτατη αρχή του δημοκρατικού πολιτεύματος είναι θετικό και μακροπρόθεσμα τελεσφόρο. Είναι βέβαιο ότι το βράδυ της Κυριακής θα μας βρει όλες και όλους ενωμένους και αποφασισμένους, με συντονισμό δυνάμεων, να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των ημερών. Τόσο στο Δήμο μας όσο και σε όλη την ελληνική κοινωνία διχαστικές λογικές και επιλογές ακρότητας δεν έχουν καμία θέση. Θέση έχουν μόνον η αλληλεγγύη, το πνεύμα συνεννόησης, η αποφασιστικότητα και η βούληση για προάσπιση της αξιοπρέπειας των πολιτών.

Οι δυσκολίες είναι προσωρινές.Οι αρετές όμως της ενότητας, της λαϊκής κυριαρχίας και της προσήλωσης στο δημοκρατικό ιδεώδες, είναι μόνιμες. Και αυτές οι αρετές μάς κρατούν σήμερα αισιόδοξους και πάντα ισχυρούς.

Δήμαρχος Μεγαλόπολης

Διονύσιος Παπαδόπουλος

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.