Παπαδόπουλος ο Mr φάουλ της Α' Αρκαδίας

Παπαδόπουλος ο Mr φάουλ της Α' Αρκαδίας

Φεβρουάριος 19, 2019 - 18:48
0 σχόλια

Στην δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ έχει περάσει ο Τόλης Παπαδόπουλος της Δόξας Μεγαλόπολης μετά τα δύο τέρματα που σημείωσε κόντρα στον Απόλλωνα Τυρού την περασμένη αγωνιστική στην νίκη της ομάδας του ε 4-0.

Ο Μεγαλοπολίτης μέσος σημείωσε τα δύο από τα τέσσερα συνολικά τέρματα των κυανόλεκων με τον συνήθη και γνωστό του τρόπο που δεν είναι άλλος από τις απευθείας εκτελέσεις φάουλ και με τον Απόλλωνα Τυρού.

Αξίζει λοιπόν να σημειωθεί ότι ο Τόλης Παπαδόπουλος σε δύο αγωνιστικές μετράει τρία γκολ όλα με απευθείας εκτελέσεις φάουλ ενώ από τα 7 που έχει πετύχει συνολικά τα τέσσερα είναι από στημένες μπάλες και από απευθείας χτυπήματα.

Ο άσος της Δόξας Μεγαλόπολης είναι δίχως αμφιβολία ο "mister" φάουλ του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας έχοντας μας χαρίσει εξαιρετικά γκολ που αποτελούν φάσεις για highlights.

Φωτογραφία: Nigel Copage / leonidion.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.