Παπαδόπουλος, ο «εκτελεστής» του Πανθυρεατικού (vid)

Παπαδόπουλος, ο «εκτελεστής» του Πανθυρεατικού (vid)

Φεβρουάριος 11, 2019 - 11:52
0 σχόλια

Η Δόξα Μεγαλόπολης έφυγε με το διπλό από το Άστρος επικρατώντας με 1-2 για την 15η αγωνιστική με τον Τόλη Παπαδόπουλο να βάζει ξανά όπως και στον πρώτο γύρω την σφραγίδα του στο παιχνίδι.

Το ότι ο Μεγαλοπολίτης κεντρικός μέσος διακρίνεται για τα πολύ δυνατά του σουτ και για τις εκτελέσεις φάουλ του είναι γνωστό πετυχαίνοντας για δεύτερη φορά κόντρα στον Πανθυρεατικό ένα καταπληκτικό τέρμα από μακρινή απόσταση και πάλι με στημένη μπάλα.

Στις 14 Οκτωβρίου 2018 για την 2η αγωνιστική στην Μεγαλόπολη η Δόξα είχε κερδίσει τους Αστρινούς με 2-0 με τον Τόλη Παπαδόπουλο να εκτελεί μακρινό φάουλ αρχικά με το δεξί του πόδι με την μπάλα να βρίσκει στο τοίχος να επιστρέφει και να σουτάρει με το αριστερό στέλνοντας την στα δίχτυα του Γιάννη Σούρσου.

Λίγους μήνες αργότερα στις 11 Φεβρουαρίου 2019 ο Γιάννης Σούρσος είδε το ίδιο έργο σε επανάληψη με τον ίδιο πρωταγωνιστή με τον Τόλη Παπαδόπουλο με νέο μακρινό φάουλ να στέλνει με πολύ δύναμη την μπάλα στο πάνω μέρος των διχτύων του Πανθυρεατικού πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό γκολ με τους κυανόλευκους να φεύγουν νικητές με σκορ 1-2.

Δυο γκολ σε μία σεζόν από ισάριθμες μακρινές μάλιστα εκτελέσεις φάουλ από τον Τόλη Παπαδόπουλο είναι σαφές πως τον κατατάσσουν ως τον απόλυτο πρωταγωνιστή στα ντέρμπι μεταξύ της Δόξας Μεγαλόπολης με τον Πανθυρεατικό.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παπαδόπουλος, ο «εκτελεστής» του Πανθυρεατικού


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.