Παπαδόπουλος για επεισόδιο με Ιερεμία: Δεν με ξάφνιασε το περιστατικό

Παπαδόπουλος για επεισόδιο με Ιερεμία: Δεν με ξάφνιασε το περιστατικό

Φεβρουάριος 24, 2015 - 13:05
1 σχόλια

Σήμερα Τρίτη 23/2 ο δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Δ. Παπαδόπουλος μίλησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και στην εκπομπή «Επί της ουσίας» για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε μεταξύ του Μητροπολίτη Ιερεμία και των επισήμων που παραβρέθηκαν στην επιμνημόσυνη δέηση για τους εκτελεσθέντες από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στη θέση Βίγλες. Να θυμίσουμε ότι ο Μητροπολίτης Μεγαλόπολης έψεξε τους επισήμους, την πρόεδρο της Βουλής κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Κ. Ήσυχο και τον δήμαρχο Μεγαλόπολης επειδή έφθασαν καθυστερημένα.

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι το περιστατικό δεν τον ξάφνιασε, διότι έχει αντιμετωπίσει αρκετά ανάλογα περιστατικά. Ωστόσο, το θέμα έχει τεθεί εκτός ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αύριο Τετάρτη, ώστε να λάβουν θέση οι παρατάξεις.

Ακόμη, υπογράμμισε ότι οι διαπροσωπικές του σχέσεις με τον Σεβασμιότατο είναι άριστες, καθώς, όπως είπε, οι δυο τους έχουν «διαύλους επικοινωνίας και στα πολύ δύσκολα», ενώ ο Σεβασμιότατος ποτέ ως τώρα δεν του είχε θέσει ζήτημα αλλαγής προσέλευσης των επισήμων.

Παράλληλα, μίλησε με θερμότατα λόγια για τον Μητροπολίτη, λέγοντας ότι η Μεγαλόπολη είναι τυχερή που έχει έναν τέτοιον ιεράρχη, που προσφέρει σπουδαίο έργο. Ακόμη, είπε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί μαζί του ιδιαιτέρως, ώστε να συζητήσουν το περιστατικό, καθώς η παρέμβαση του Μητροπολίτη στα κοσμικά πράγματα ήταν άμεση, αλλά και θα τον ρωτήσει και το κατά πόσο «θεολογική» ήταν.
 

Ειδήσεις: 
Επόμενο άρθρο
Εμφύτευση λίπους

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.