Παπαδόπουλος: Εμπιστεύομαι την ομάδα και τον προπονητή

Παπαδόπουλος: Εμπιστεύομαι την ομάδα και τον προπονητή

Αύγουστος 25, 2019 - 16:37
0 σχόλια

Την εμπιστοσύνη του προς την ομάδα και τον νέο προπονητή πάνω στην φιλοσοφία που περνάει στον Αστέρα Τρίπολης εξέφρασε ο Νίκος Παπαδόπουλος στην κάερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά

Για την εμφάνιση του Αστέρα: «Είμαστε μια καινούργια ομάδα, με παιδιά που δεν ξέρουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό είναι αρνητικό για εμάς. Δεν ήμασταν καλοί, όντως, στα φιλικά, αλλά στα επίσημα είναι αλλιώς και όταν παίζεις με ομάδα που παλεύει για να παίζει στην Ευρώπη, είσαι πιο ενθουσιασμένος και παίζεις καλύτερα».

Για την ανάκαμψη μετά το 20λεπτο: «Δεν είμαστε έτοιμοι. Είναι λογικό να ψάχνουμε τα πατήματά μας. Είναι δύσκολο και το γήπεδο εδώ, με τον κόσμο να φωνάζει, οπότε δεν είναι παράξενο που αρχίσαμε μουδιασμένοι».

Για την ευκαιρία στο τέλος: «Θα μπορούσε και ο Ολυμπιακός νωρίτερα να καθαρίσει με 3-4 ευκαιρίες του».

Για τη συνέχεια: «Είμαι αισιόδοξος. Εμπιστεύομαι την ομάδα και τον προπονητή, του οποίου την φιλοσοφία πρέπει να υποστηρίξουμε, για να βγει το σωστό αποτέλεσμα».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.