Παπαδόπουλος: Δεν πήραμε τον βαθμό γιατί δεν παίχθηκαν οι καθυστερήσεις

Παπαδόπουλος: Δεν πήραμε τον βαθμό γιατί δεν παίχθηκαν οι καθυστερήσεις

Νοέμβριος 12, 2019 - 12:18
2 σχόλια

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis μίλησε ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης Νίκος Παπαδόπουλος σχετικά με την αναμέτρηση με τον Άρη στο γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Αναλυτκά

Για τον Τσιλιγγίρη: «Δεν είχα χρόνο να σκεφτώ πολλά, όταν είδα τον Τσιλιγγίρη να παίρνει θέση. Στο μυαλό μου ήταν πώς θα ισοφαρίσουμε. Μπράβο του, γιατί δε μάσησε. Μετά το παιχνίδι δεν μιλήσαμε, διότι ήμουν εκνευρισμένος και δεν συναντηθήκαμε για να τον συγχαρώ».

Και μετά ρωτήθηκε γιατί έδειχνε εκνευρισμένος: Γιατί δεν πήραμε τον βαθμό και γιατί δεν παίχθηκαν οι καθυστερήσεις.

Για το παιχνίδι είπε: Κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο: Στο πρώτο, ο αντίπαλος είχε ευκαιρίες και το σκορ θα μπορούσε να ξεφύγει, αλλά στο δεύτερο παίξαμε τον Αρη στο μισό γήπεδο και χάσαμε ευκαιρίες. Δεν συμφωνώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Για τον Άρη ανέφερε: Έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα, αλλά είναι μεγάλη ομάδα με ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες. Γιατί να μη βγει στην Ευρώπη.

Για τον τρόπο με τον οποίο παίρνει μια ευκαιρία ένας τερματοφύλακας: Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και θα σας πω παράδειγμα: Οταν τραυματίστηκε ο Αλισον της Λίβερπουλ, αποκτήθηκε τερματοφύλακας στο τέλος Αυγούστου. Ο Αρης έχασε δύο τερματοφύλακες, Εμαν και Κουέστα, αλλά ο Τσιλιγγίρης έδειξε πως έχει άγνοια κινδύνου και μακάρι να τα καταφέρει.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Βάσει αυτών που γράφετε ότι δήλωσε ο Παπαδόπουλος, ο τίτλος του θέματος είναι παντελώς άκυρος. Άλλο "είμαι εκνευρισμένος γιατί δεν πήραμε το βαθμό και γιατί δεν παίχτηκαν οι καθυστερήσεις" κι άλλο "είμαι εκνευρισμένος γιατί δεν πήραμε το βαθμό επειδή δεν παίχτηκαν οι καθυστερήσεις". Έτσι όπως έχετε γράψει τον τίτλο, υπονοείτε ότι αν παίζονταν οι καθυστερήσεις, ήταν σίγουρος ότι θα έβαζαν γκολ και θα έπαιρναν το βαθμό. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν guys. Άλλα 'ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα, με λίγα λόγια..

Έτσι είναι φίλε μου οι Ραχούλες υπερόπτες μη σου κάνει εντύπωση.Γι αυτό δεν τους θέλει ο κόσμος και παίζουν σε ένα άδειο γήπεδο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.