Παπαδόπουλος: Δε θα μεταφέρεται το κομποστ στα παλαιά ορυχεία της ΔΕΗ (video)

Παπαδόπουλος: Δε θα μεταφέρεται το κομποστ στα παλαιά ορυχεία της ΔΕΗ (video)

Οκτώβριος 20, 2014 - 09:50
3 σχόλια

Προς εύρεση χώρου για καταφύγιο αδέσποτων ζώων ο δήμος Μεγαλόπολης

Για τη συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΔΕΗ μίλησε ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Διονύσης Παπαδόπουλος  μεταφέροντας μας το τι ειπώθηκε ποια θέματα έπεσαν στο «τραπέζι» με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του λεκανοπεδίου.

Ο κ. Παπαδόπουλος πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα μία συνάντηση με τον αντιπρόεδρο και Αναπληρωτή Διευθυντή της ΔΕΗ Κωνσταντίνο Δόλογλου και τον Γενικό Διευθυντή Ορυχείων της ΔΕΗ κ. Νικολακάκο. Ήταν μία επωφελής συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα όπου τέθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με το λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης και με τη ζωή των κατοίκων.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος στη συνάντηση υπήρχε η διάθεση συνεργασίας από πλευράς της ΔΕΗ έτσι ώστε η επιχείρηση να είναι ευχαριστημένη και σαφώς οι κάτοικοι ευεργετημένοι.

Στη συνάντηση τέθηκε το θέμα των απαλλοτριώσεων των εδαφών του Τριποτάμου λόγω του σχεδιασμού για τα νέα ορυχεία.

 Ένα άλλο σοβαρότατο θέμα το οποίο έθεσε ο δήμαρχος ήταν της εναπόθεσης του γύψου  τονίζοντας την αναγκαιότητα της κατάστασης και δείχνοντας στον κ. Νικολακάκο φωτογραφίες ντοκουμέντα.

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος ζήτησε τη συνεργασία της επιχείρησης με το δήμο σε τεχνικά θέματα, όπως η παραχώρηση χώρου έτσι ώστε να δημιουργηθεί καταφύγιο αδέσποτων ζώων. Επίσης ζητήθηκε η παραχώρηση μηχανημάτων για την διευκόλυνσης εργασιών στο δήμο Μεγαλόπολης.

Στη συνάντηση τέθηκε και το θέμα της εναπόθεσης τύπου κομπόστ (CLO) στα ορυχεία της ΔΕΗ με το αιτιολογικό της αποκατάστασής με τον κ. Παπαδόπουλο να αναφέρει:

Οι εκπρόσωποι της επιχείρησης μας διαβεβαίωσαν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για το ζήτημα που έχει προκύψει από την αναφορά της ΜΠΕ, διαβεβαιώνοντας μας ότι θα προχωρήσουν στις ανάλογες ενέργειες για να ξεκαθαρίσει το θέμα,  σημειώνοντας ότι δεν τίθεται θέμα μεταφοράς κομποστ στα παλαιά ορυχεία όπως προβλέπει η ΜΠΕ.
 

Κάτι τέτοιο είναι έξω από κάθε πραγματικότητα.

Ακόμα ο κ. Παπαδόπουλος ερωτώμενος για τη συνδετήρια οδό η οποία ενώνει την πόλη της Μεγαλόπολης με την Ε.Ο είπε:

Προχωρούν τα πράγματα της συνδετήριας οδού, αν και υπήρχαν κάποιες δυσκολίες γραφειοκρατικού χαρακτήρα. Τις επόμενες μέρες ίσως προγραμματιστεί κάποια συνάντηση με τους επιβλέποντες μηχανισμούς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Για το αν υπάρχει κάποιος χρονικός ορίζοντας ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι το έργο είναι αναγκαίο και πρέπει να ολοκληρωθεί χωρίς καμία καθυστέρηση καθώς το έργο αυτό θα βελτιώσει την είσοδο της πόλης και θα διευκολύνει τους κατοίκους.

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Συνάντηση Παπαδόπουλου με την ΔΕΗ


3 Σχόλια

Σα να ξέρει να μιλάει και να ξέρει και τι του γίνεται ρε τούτος. Μπράβο παλικάρια, μαθαίνω ότι κάνετε πολύ καλή δουλειά εκεί στη Μεγαλόπολη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.