ΠΑΟΚ Τρίπολης: Κάλεσμα για συμμετοχή στις Ακαδημίες και στην Κ15

ΠΑΟΚ Τρίπολης: Κάλεσμα για συμμετοχή στις Ακαδημίες και στην Κ15

Αύγουστος 19, 2019 - 08:45
5 σχόλια

Από την διοίκηση του ΠΑΟΚ Τρίπολης γίνεται γνωστό σε συνεργασία  και πάντα με την υποστήριξη και της συμβουλές των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ πιστεύοντας ακράδαντα στα νέα παιδιά της Αρκαδίας και των γύρω περιοχών θέλοντας να δώσει ίσες ευκαιρίες και την πρόκληση να ακολουθούσουν τον δρόμο του άθλησης και του παιχνιδιού, ξεκινάμε της ακαδημίες μας και την δημιουργία της Κ15  που θα μας αντιπροσωπεύσει στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ  2019-2020.

Πληροφορίες στα τηλ.   6937 535.891 κ. ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΓΚΑΡΓΑΣΟΥΛΑΣ

                                      6981 750.000 κ. ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΜΠΟΥΖΟΣ


5 Σχόλια

Ο ΠΑΟΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΘΟΡυΒΗ ΔΟΥΛειΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΣΙ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ,ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ 40 ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ.

Ρε μεγαλε το υλικο που εστιλε περσυ ο ΠΑΟΚ {στολες ,φορμες μπουφαν μπαλες κτλ}εκανε πανω απο 3000 ευρω.Φετος παλι θα ξαναστιλει .τι αλλο θες για να ξεμπλοκαρει το μιαλο σου????

ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΒΑΝΤΑΖ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ειναι οτι οποιοδηποτε ποδοσφαιρικο ταλεντο ξεχωρισει προωθειται στον ΠΑΟΚ. Σε αλλες ακαδημιες στελνουν τα ταλεντα σε ομαδες Α'τοπικου για να παρουν παιχνιδια και στο τελος ενας στους 10 προωθειται.

Αυτός ο ΠΑΟΚ που πολύ θα ήθελες να έχεις συνεργαστεί αλλά δυστυχώς δεν μπορείς και βγάζεις τις κακίες σου.Αντε τώρα στο μαντρί σου να βελαξεις να σε ακούσουν όσοι τους συμφέρει να σε ακούσουν τα πρόβατα σου γιδι ε γίδι ..όταν θέλεις να εκφράσεις γνώμη να είσαι και σωστά ενημερωμένος όχι να βγάζεις το κόμπλεξ σου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.