Τατούλης

Το πανύψηλο έλατο τοποθετήθηκε στην πλατεία Αγίου Βασιλείου Τρίπολης (vid)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Το πανύψηλο έλατο τοποθετήθηκε στην πλατεία Αγίου Βασιλείου Τρίπολης (vid)

Δεκέμβριος 07, 2018 - 16:38
1 σχόλια

Ολοκληρώνεται ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στην Τρίπολη με την τοποθέτηση του γιγάντιου έλατου που έγινε την Παρασκευή  7 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Το πάνω από δέκα μέτρα ύψους έλατο μεταφέρθηκε με φορτηγό όχημα στην πλατεία και ένας γερανός το ύψωσε και το τοποθέτησε πάνω στην πλατεία.

 

Το πανύψηλο δέντρο καθήλωσε τους περαστικούς, οι οποίοι είχαν σταματήσει να δουν την διαδικασία. Λίγο μετά τις 15:00 παρουσία του αντιδημάρχου Παπαδημητρίου Σωτήρη, που δημοσίευσε το βίντεο, υπάλληλοι του δήμου Τρίπολης τοποθέτησαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην ειδική βάση.

Η πλατεία Αγίου Βασιλείου ως είθισται έχει πάντα το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό δέντρο με τον κόσμο, να στέκεται και να φωτογραφίζεται μπροστά από αυτό.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ενώ δεν έχει τελειώσει ο στολισμός της πόλης, κάναμε γιορτή για το άναμμα του δέντρου της Πετρινού! Η ο γιαλός είναι στραβος Η' εμείς στραβά αρμενιζουμε! Κι αφού αυτό είναι το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, γιατί δεν κάνουμε τη γιορτή στην κεντρική πλατεία ως είθισται σε άλλες πόλεις?! Τελικά η Τρίπολη δυστυχώς θα αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα όλων των υπολοίπων προτύπων πόλεων! Τα πλέον λόγια είναι περιττά!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.