Πανθυρεατικός - Δόξα: Ένα ντέρμπι γεμάτο αναμνήσεις (vid)

Πανθυρεατικός - Δόξα: Ένα ντέρμπι γεμάτο αναμνήσεις (vid)

Νοέμβριος 06, 2019 - 18:23
0 σχόλια

Η πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας το προσεχές Σαββατοκύριακο (9, 10/11) περιλαμβάνει ένα παραδοσιακό ντέρμπι στα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού μας με την δική του διαχρονική ιστορία και αξία.

Ο λόγος για την αναμέτρηση του Πανθυρεατικού με την Δόξα Μεγαλόπολης δύο ομάδες όπου την τελευταία πενταετία μας έχουν χαρίσει σπουδαίες αναμετρήσεις με αποκορύφωμα ίσως το μεταξύ τους μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή τον Απρίλιο του 2015 στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" που βρήκε νικητές και πρωταθλητές τους κυανόλεκους με 1-3.

Αυτή την φορά οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες  το Σάββατο (9/11, 15:00) για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας στο Άστρος με γηπεδούχο τον Πανθυρεατικό σε ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμολογικό συμβολισμό και για τους δύο.

Ο Πανθυρεατικός βρίσκεται στην 4η θέση έπειτα από πέντε αγωνιστικές με 10 βαθμούς έχοντας συνολικά 7 γκολ υπέρ και 3 κατά όλα εκτός έδρας μιας και στο γήπεδο του δεν έχει ακόμα παραβιαστεί η εστία του ενώ προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με το Κορακοβούνι.

Από την πλευρά της η Δόξα Μεγαλόπολης είναι στην 5η θέση με 7 βαθμούς έχοντας συνολικά 6 γκολ υπέρ και 6 κατά,  εκτός έδρας μετράει δύο διαδοχικές ήττες από τον Ορχομενό και τον Ολυμπιακό ενώ και αυτή προέρχεται από ισοπαλία στο σπίτι της με τον Απόλλωνα Τυρού.

Είναι ενδεικτικό πως ο Πανθυρεατικός στις δύο αναμετρήσεις που έχει παίξει στο γήπεδο του έχει βάλει 5 γκολ ά (2-0 με Δημητσάνα, 3-0 με ΠΑΟΚ) από τα 7 που έχει συνολικά ενώ η Δόξα στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει έχει δεχθεί 5 γκολ (2-1 από τον Ορχομενό, 3-2 από το Λεωνίδιο) από τα 6 που έχει συνολικά παθητικό στην άμυνα της.

Την περσινή σεζόν η Δόξα είχε φύγει με το διπλό από το Άστρος με 1-2 κόντρα στον Πανθυρεατικό στις 2 Φεβρουαρίου ενώ και στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει με 2-0 στη Μεγαλόπολη με μεγάλο πρωταγωνιστή των δύο αυτών παιχνιδιών τον Τόλη Παπαδόπουλο.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Πανθυρεατικός-Δόξα Μεγαλόπολης 1-3

Πανθυρεατικός - Δόξα Μεγαλόπολης 2-2

Arcadia Portal.gr Πανθυρεατικός Δόξα Μεγαλόπολης 1 2


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.