Παντελίδης: Μετά το σημερινό ίσως να έχουμε εξελίξεις

Παντελίδης: Μετά το σημερινό ίσως να έχουμε εξελίξεις

Οκτώβριος 22, 2018 - 22:00
15 σχόλια

Αιχμές για το μέλλον του στον Αστέρα Τρίπολης άφησε ο Σάββας Παντελίδης κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο με την ατάκα "ίσως μετά το σημερινό να έχουμε εξελίξεις".

Αναλυτικά

"Έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Δεν αξίζαμε να μείνουμε πίσω στο σκορ. Ήμασταν καλύτεροι, αλλά πολύ φλύαροι, θέμα το οποίο το αντιμετωπίζουμε γενικότερα ως ομάδα. Είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά στο τέλος κάναμε τα ίδια λάθη που κάνουμε για 6 παιχνίδια. Έχουμε δεχθεί σε 7 παιχνίδια περισσότερα από στατικές φάσεις και πέναλτι, από ό,τι είχαμε πέρυσι σε όλο το πρωτάθλημα. Είναι έλλειψη συγκέντρωσης, είναι δικά μας λάθη. Δεν γίνεται να συμβαίνει σε κάθε αγώνα. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο, αλλά ίσως μετά το σημερινό να έχουμε εξελίξεις".

Ειδήσεις: 

15 Σχόλια

ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΣΤΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ

Ο Παντελίδης πρέπει να μείνει ακόμα και αν χάσουμε στο Αγρίνιο. Μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου έχουμε πρόγραμμα για να μαζέψουμε αρκετούς βαθμούς και να αλλάξει ψυχολογία η ομάδα. Παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και είδαμε και σήμερα ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τον Ατρόμητο που είναι 2ος αλλά δεν είχε τέτοιο παλούκι πρόγραμμα. Με ένα εξτρέμ τύπου Μάσα, που να βλέπει δίχτυα ο Αστέρας θα παίζει μπαλάρα στον δεύτερο γύρο. Και στο κύπελλο μπορεί να πάει πολύ ψηλά. Μην διώξετε Παντελίδη, μην τον αφήσετε να παραιτηθεί. Στήριξη όσο πάει.

Στον ιδιωτικό τομέα η απόλυση είνσι φυσιολογικό ενδεχόμενο, ακόμα και όταν είναι έκδηλα άδικη. Την ζητάνε μάλιστα εκ του ασφαλούς δημόσιοι υπάλληλοι που δουλεύουν και με ψεύτικα προσόντα. Διώξτε τον αυτόν δεν κάνει κραυγάζουν κυρίως όσοι έχουν τρουπώσει στο δημόσιο. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα δεν την προτείνουν τόσο εύκολα την απόλυση

Η καλύτερη εξέλιξη θα είναι να πάρει η Ομάδα δύο πολύ καλούς επιθετικούς για να μπορεί να ισοφαρίζει τα ...πέναλτυ που κάνει η άμυνα !!!! Ο Μανιάς είναι πολύ λίγος , έστω και αν καμιά φορά πετυχαίνει και κανένα γκόλ , αφού στο μεταξύ έχει χάσει ένα κάρο ........ Ο Δουβίκας μικρός και ανύπαρκτος ακόμα .... Αυτά τα βλέπει όλος ο κόσμος αλλά οι αρμόδιοι φαίνεται ότι θέλουν ...οφθαλμίατρο !!

Εσείς οι ίδιοι δεν γράψατε μέχρι πριν λίγο ότι το Δουβικα τον ζητάει η Ρεάλ;Εσείς δεν είσαστε που περπατάτε στα σύννεφα;Εσείς πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα δεν σκουζατε για πεντάδα και Ευρώπη;Είσαστε απίστευτοι και γραφικοί.

@08:10 - Δεν έχει χαθεί ούτε οι πεντάδα, ούτε η Ευρώπη. Ο Αστέρας είχε το πιο δύσκολο πρόγραμμα από όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος και ήταν επίσης εξαιρετικά άτυχος. Για τον Δουβίκα γράφουν μόνο οι μάνατζέρ του. Πιο γραφικός από εσένα που κράζεις συνέχεια δεν υπάρχει.

@09:08 - Κακομοιριά το ύφος του Παντελίδη; Θα μας τρελάνεις; Ο τύπος έχει φάει το ποδόσφαιρο με το κουτάλι. Η ομάδα παίζει ωραία μπάλα που την παραδέχονται όλοι όσοι καταλαβαίνουν έστω δύο πράγματα από ποδόσφαιρο. Ύφος κακομοιριάς είχε ο προκάτοχος. Ο Παντελίδης είναι ο καλύτερος προπονητής που έχει περάσει από τον Αστέρα. Καλύτερος και από τον Τσιώλη.

Για'μενα ο Παντελίδης είναι από τους κορυφαίους προπονητές που έχουν περάσει από τον αστέρα,όχι τόσο όσο ο Βεργετης και ο Τσιώλης αλλά θα ήταν μεγάλη βλακεία να τον διώξουμε

Μην τον παίνευετε τόσο πολύ γιατί από τον Αστέρα Ραχούλας ενδέχεται. να καταλήξει στη Μπαρτσελόνα.Χα ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

Οτι και να λες γαυρακο ,στην Τριπόλη θα χασει ο θιασος σου.Σε καταλαβαινω γιατι δεν ειχες μαθει περισυ κάι φετος ,να εισαι απο σφαλιαρα σε σφαλιαρα,μεχρι και ο Οφη περιμενε εσενα για να κανει την πρωτη του Νικη ΧΑΧΑΧΑ

σιγουρα είναι ο καλυτερος προπονητης όταν νικαει.οταν χανει φταινε οι παικτες,ο καιρος,η μοιρα η αδικη.διδασκει θεαματικο ποδοσφαιρο 2 χρονια τωρα.αυτοματισμους,πλαγιοκοπησεις,συνδυασμους,ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο.λατρης του θεαματος και του επιθετικου ποδοσφαιρου.γι αυτό εχει 4 βαθμούς σε 7 αγωνες.εχει κολλησει σε ενα συστημα και δεν αλλαζει.να του πουν ότι εχουν εφαρμοστει και αλλα συστηματα .υπαρχουν βιβλια,βιντεο που μπορει να βρει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.