Παντελίδης: Είχε φτάσει η ώρα...

Παντελίδης: Είχε φτάσει η ώρα...

Σεπτέμβριος 23, 2018 - 09:11
4 σχόλια

Συγχαρητήρια μοίρασε στους ποδοσφαιριστές του ο Σάββας Παντελίδης μένοντας ικανοποιημένος από την νίκη της ομάδας του κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στέλνοντας παράλληλα μήνυμα για την συνέχεια.

Αναλυτικά

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που κατάλαβαν πόσο κρίσιμος ήταν για μας ο σημερινός αγώνας αλλά και στον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε. Στα προηγούμενα τρία παιχνίδια δεν πήραμε βαθμό, όμως τώρα είχε φτάσει η ώρα του πρέπει. Κι όταν μπαίνεις στα αποδυτήρια και πρέπει να κερδίσεις το έργο σου είναι σαφώς πιο δύσκολο. Γι' αυτό και δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί μπήκαν στο γήπεδο και είχαν στο μυαλό τους μόνο το πόσο γρήγορα θα μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα στο ματς υπήρχαν στιγμές που μας ενθουσιάζουν και ένα κακό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο που έχει να κάνει με τα ρίσκα που πήρε ο αντίπαλος. Και φυσικά ότι όταν έχεις το σκορ είναι δύσκολο να μείνεις συγκεντρωμένος για 90 λεπτά. Θα έλεγα ότι το σημείο που χρειάζεται να βελτιώσουμε είναι το εύκολο γκολ. Είναι ένα σημείο που χρειάζεται δουλειά συγκέντρωση και πάνω απ' όλα σοβαρότητα».

«Όχι δεν το νομίζω. Τουλάχιστον με εμένα προπονητή δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί αυτό. Μια αγωνιστική πτώση υπήρξε αλλά έχει να κάνει με το στυλ που επέλεξε ο αντίπαλος να αγωνιστεί. Προσπάθησαν να βγουν μαζικά στην επίθεση και δεν εκμεταλλευτήκαμε όπως θα θέλαμε τους ανοιχτούς χώρους». Όσο για το αν περιμένει την Τρίτη διαφορετική την «Ελαφρά Ταξιαρχία» σχολίασε πως  «ασφαλώς. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Θα το σχεδιάσουμε από την αρχή σαν να μην είχαμε συναντηθεί ποτέ με τον Απόλλωνα». 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Κόουτς , μετά το 2ο τέρμα η ομάδα ''κάθησε'' ανεπίτρεπτα ! Πρέπει να μάθουν ότι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πρέπει να κυνηγούν το μεγαλύτερο σκορ , ανεξάρτητα με το πως παίζει ο αντίπαλος ! Αυτό είναι το Α και το Ω του αγώνα ! Δηλαδή αν έχουμε εξασφαλίσει τη νίκη καθόμαστε και κάνουμε ...τσιγαράκι ??

16.01 @ Στα αγράμματα τσ#γλ#νια δεν χρειάζεται απάντηση !

Μην ασχολείστε ρε με τον χάχα τον 16:01, γιατί όσο ασχολείστε μαζί του, τόσο θα απαντάει. Πλήρης απαξίωση και φτύσιμο χρειάζονται κάτι τέτοια τροκάνια. Το άτομο έχει τεράστια ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία θα του γίνουν ακόμη μεγαλύτερα, όταν θα δημοσιεύσω λινκ με τη φωτογραφία του, για να τον φτύνετε και στο δρόμο που θα τον βλέπετε, εκτός από εδώ. Έτσι, για να μην νομίζει ότι περνιέται για έξυπνος..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.