Παντελίδης: Είχαμε πλάνο και κερδίσαμε δίκαια

Παντελίδης: Είχαμε πλάνο και κερδίσαμε δίκαια

Νοέμβριος 19, 2017 - 21:15
0 σχόλια

Απόλυτα ικανοποιημένος από την νίκη και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Σάββας Παντελίδης τονίζοντας πως η ομάδα του είχε πλάνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο κερδίζοντας δίκαια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Παντελίδης

Αρχική τοποθέτηση: «Όταν βρίσκεσαι βαθμολογικά στη θέση που βρίσκεται η δική μου ομάδα και γνωρίζεις ότι παίζεις με έναν αντίπαλο ο οποίος βρίσκεται ακριβώς κάτω από εσένα ξέρεις ότι οι βαθμοί της νίκης είναι πάρα πολύ σημαντικοί. Γνωρίζαμε ότι ο Πλατανιάς θα προσπαθούσε να μπει στην αρχή με ενθουσιασμό μια και άλλαξε προπονητή μέσα στην εβδομάδα αλλά ποντάραμε στο ότι δεν θα είναι ήρεμος και θα μπορούσαμε να βρούμε χώρους. Νομίζω ότι το πλάνο μας λειτούργησε εξαιρετικά από το πρώτο ημίχρονο και δεν πιστεύω ότι χωράει καμία αμφιβολία ότι η ομάδα μας ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια πήρε τη νίκη. Θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά γιατί ήταν εκεί που έπρεπε, όποτε έπρεπε και όπως έπρεπε.Μπόρεσαν να ακολουθήσουν πλήρως το πλάνο και μπορέσαμε να πάρουμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Όμως το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο η Κυριακή. Υπάρχει ακόμα μεγάλος δρόμος και θεωρώ ότι πρέπει να δείξουμε τη ίδια σοβαρότητα και ακόμα περισσότερο για να έχουμε ακόμα καλύτερη συνέχεια σαν ομάδα, αυτός είναι ο στόχος μας».

Για το αν ο Αστέρας κέρδισε επειδή δεν ήταν καλός ο Πλατανιάς: «Για να συμβεί αυτό το ματς στο πρώτο ημίχρονο, γιατί στο πρώτο ημίχρονο η απόδοση μας ήταν καθολική, πρέπει και ο αντίπαλος να μην είναι καλά αλλά και εσύ να είσαι όπως πρέπει και νομίζω ότι η ομάδα μου πάνω από όλα ήταν αυτή που έπρεπε». 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.