Παντελιάδης: «Μπορούμε και περισσότερα» (video)

Παντελιάδης: «Μπορούμε και περισσότερα» (video)

Οκτώβριος 01, 2014 - 22:42
0 σχόλια

Δεν επαναπαύεται στα όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα ο Αστέρας Τρίπολης σύμφωνα με τον Σάκη Παντελιάδη.

Ο αμυντικός των Αρκάδων δήλωσε βέβαιος για την πολυάριθμη παρουσία του κόσμου της Τρίπολης στο γήπεδο, τονίζοντας πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να αγωνιστούν χωρίς άγχος.

"Ξεκινώντας από το καλοκαίρι είχαμε πρωταρχικό στόχο να περάσουμε το πρώτο μας. Από εκεί και πέρα να πετύχουμε ό,τι καλύτερο. Η ομάδα μας έδειξε δυνατότητες, αποκλείσαμε ομάδες που έμοιαζε ακατόρθωτο. Εχουμε δείξει στον κόσμο και στους ανθρώπους της ομάδας ότι μπορούμε και περισσότερα. Με την Παρτιζάν έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Να παίξουμε χωρίς άγχος, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, αλλά είμαστε κι εμείς φιλόδοξοι, θέλουμε το κάτι παραπάνω και πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο" ανέφερε αρχικά ο Παντελιάδης.

Για τον αγώνα: "Σίγουρα, έχουν 22 πόδια εκείνοι, 22 κι εμείς. Αλλά στο ποδόσφαιρο παίζουν κι άλλα ρόλο. Έχει να κάνει με τη θέληση, τα επίπεδα συγκέντρωσης, τη δύναμη, το πάθος. Είναι στοιχεία που καθορίζουν έναν αγώνα. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο".

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Συνέντευξη τύπου Θανάσης Παντελιάδης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.