Παντελιάδης: Δεν έχει ταβάνι ο Αστέρας

Παντελιάδης: Δεν έχει ταβάνι ο Αστέρας

Σεπτέμβριος 25, 2014 - 14:02
0 σχόλια

Συνέντευξη Θανάση Παντελιάδη στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Αρνείται να βάλει… ταβάνι στα όνειρα του Αστέρα Τρίπολης ο Θανάσης Παντελιάδης. Ο αριστερός μπακ των Αρκάδων τόνισε πως η ομάδα του θέλει να ζήσει όσο μπορεί το όνειρο του Europa League, ωστόσο το πρωτάθλημα είναι αυτό που προέχει, αν ο σύλλογος θέλει να ζήσει ανάλογες ή και μεγαλύτερες επιτυχίες στην Ευρώπη μελλοντικά. 

Αναλυτικά, ο Θανάσης Παντελιάδης μίλησε στον Μιχάλη Τσόχο για: 

-την προσπάθεια του Αστέρα σε τρία «μέτωπα»: «Μέχρι στιγμής πάμε καλά, αλλά χρειάζεται να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Σίγουρα υπάρχει κούραση, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Η ομάδα μας έχει μεγάλο ρόστερ κι έχει τη δυνατότητα να ξεκουράζει τους παίκτες κάνοντας μεγάλο ροτέισον. Πάντως αυτό έχει και τις δυσκολίες του, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να χαθεί η συνοχή. Αυτή όμως είναι η δουλειά του προπονητή, να δουλεύει με όλους τους παίκτες και μέχρι στιγμής αυτό το πλάνο μάς βγαίνει. Κι εμείς είμαστε επαγγελματίες και θα πρέπει ο καθένας να κάνει ό,τι χρειάζεται για να εμφανίζεται σε κάθε ματς φρέσκος. Σίγουρα θα υπάρχουν και κακές μέρες, όπως η ήττα μας από τον Πανιώνιο, που τελικά νομίζω πως μας έκανε καλό. Πλέον έχουμε σε κάθε παιχνίδι τη συγκέντρωση σε υψηλά επίπεδα». 

-την πορεία στο Europa League: «Είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία για όλους στην ομάδα και γενικά για την πόλη. Η ομάδα δείχνει ότι αλλάζει επίπεδο και είναι μια επιβράβευση για τους μεγαλομετόχους για τα χρήματα που έχουν βάλει στην ομάδα. Τα θετικά στοιχεία είναι πολλά, αλλά θα πρέπει να είμαστε το ίδιο δυνατοί και στο πρωτάθλημα για να έχουμε ανάλογες ή και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον». 

-τις βλέψεις στη φάση των ομίλων: «Από τη στιγμή που μπήκαμε στους ομίλους δεν υπάρχει άγχος. Το θετικό είναι ότι βλέπουμε τα παιχνίδια πλέον χωρίς πίεση. Αυτό φάνηκε και στο ματς με την Μπεσίκτας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κάτι καλό. Δεν έχουμε ταβάνι πλέον και προσπαθούμε για το καλύτερο για την ομάδα μας». 

-τον αγώνα-πρόκληση με την Τότεναμ στο Λονδίνο: «Πιστεύω θα είναι μια μεγάλη εμπειρία απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Premiership. Θα δοκιμάσουμε τις δικές μας δυνάμεις απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βρεθούμε εκεί». 

-το ματς με τον Πλατανιά στα Χανιά: «Είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Ο δρόμος για να φτάσεις στην Ευρώπη είναι το πρωτάθλημα κι αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος μας. Πρέπει να έχουμε διάρκεια, να είμαστε σοβαροί και να πάμε να πάρουμε τη νίκη». 

-το επίπεδο της φετινής Super League: «Πιστεύω πως είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Οι μεγάλες ομάδες είναι ενισχυμένες, ακόμη κι ο ΠΑΟΚ που δεν έκανε πολλές μεταγραφές δείχνει πολύ καλή εικόνα. Υπάρχουν επίσης ομάδες που δεν είχαν πολύ καλή εικόνα πέρσι και φέτος πάνε πολύ καλά, όπως η Βέροια και Κέρκυρα».

από το sport-fm.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.