Πανούση: Όλοι στην γενική συνέλευση των αντιπροσώπων του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας

Πανούση: Όλοι στην γενική συνέλευση των αντιπροσώπων του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας

Απρίλιος 17, 2019 - 17:29
0 σχόλια

Συνέντευξη Πανούση Παναγιώτας, μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας με την παράταξη της ΔΑΣ

Βρισκόμαστε μπροστά σε σοβαρές εξελίξεις για το συνδικαλιστικό κίνημα, αλλά και για τον κλάδο της ενέργειας στην περιοχή μας.

Οι εργαζόμενοι της Αρκαδίας πρέπει να μην περιμένουν να γίνει κάτι προς όφελός τους από τις κυβερνήσεις, τους τοπικούς άρχοντες και τους εργατοπατέρες της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ. Έχουμε τη δύναμη οργανωμένοι και ενωμένοι να αγωνιστούμε για το δίκιο μας να βάλουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες και όχι τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων.

Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η ΓΣ των αντιπροσώπων του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας.

Είναι μια καλή ευκαιρία να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στα σχέδια της ΕΕ, της κυβέρνησης, του κεφαλαίου και των κομμάτων του για την «ανάπτυξη» που ευαγγελίζονται για την περιοχή μας. Για το σχεδιασμό που έχουν για το Ενεργειακό Κέντρο Μεγαλόπολης και την εφαρμογή του ΣΔΙΤ στην διαχείριση των απορριμμάτων. Για την απόσυρση του νομοσχεδίου στην παιδεία που προκλητικά φέρνει το Υπουργείο Παιδείας προς ψήφιση μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα που είναι κλειστά τα σχολεία και τα πανεπιστήμια.

Να συζητήσουμε συνολικότερα για τις εξελίξεις στο συνδικαλιστικό κίνημα, για το τι κίνημα θέλουμε. Να πάρουμε θέση για τη συμμετοχή εργοδοτών που θέλει να επιβάλει η συνδικαλιστική ηγεσία της ΓΣΕΕ μέσα τα σωματεία.

Για όλα τα παραπάνω καλούμε όλα τα ΔΣ των σωματείων του νομού, τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους να παρευρεθούν την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 στις 5 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.