Το πανόραμα της 9ης αγωνιστικής της Α Αρκαδίας

Το πανόραμα της 9ης αγωνιστικής της Α Αρκαδίας

Νοέμβριος 30, 2015 - 10:13
0 σχόλια

Η πιο παραγωγική αγωνιστική ήταν η 9η για το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας καθώς σε πέντε αναμετρήσεις σημειώθηκαν 23 γκολ στο σύνολο γεγονός που αποτελεί ρεκόρ τερμάτων για την εφετινή χρονιά σε μία αγωνιστική.

Στα καθαρά αγωνιστικά τώρα Δόξα και Πανθυρεατικός δεν είχαν απώλειες και συνεχίζουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, οι Βρασιές συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν παίρνοντας και από τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ Τρίπολης δεν συσκολεύτηκε κόντρα στον Παγγορτυνιακό ενώ το Κορακοβούνι μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι επικράτησε του Νικηταρά.

Δόξα Μεγαλόπολης-Λεωνίδιο 4-1: Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε κόντρα στο Λεωνίδιο η Δόξα στο Δημοτικό γήπεδο Μεγαλόπολης επικρατώντας με 4-1. Τα δύο γκολ του Νίκου Λυμπερόπουλου στο 45' με πέναλτι και στο 53' με κοντινό πλασέ άνοιξαν τον δρόμο της νίκης με τον Δρόσο σε διάστημα 5' λεπτών(63', 68')   δύο επίσης προσωπικά γκολ να δίνει διαστάσεις θριάμβου. Το Λεωνίδιο το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Τσεμπελή στο 85' για το τελικό 4-1.

Πανθυρεατικός-Πανιώνιος Μεγαλόπολης 4-1: Μπορεί να βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ ο Πανθυρεατικός από την πολύ ωραία κομπίνα και εκτέλεση του Παπαδόπουλου στο 8' όμως βρήκε τον τρόπο να φθάσει στην ανατροπή και στην νίκη με εμφατικό μάλιστα τρόπο. Ο Τακλής στο 13' ισοφάρισε με τον Αγγελόπουλο στο 36' να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του. Στην επανάληψη το πανέμορφο γκολ του Κώστα Μπάρλα στο 61' και η κεφαλιά του Αδάμη στο 93' σφράγισαν το τελικό 4-1 για τους κιτρινόμαυρους του Άστρους.

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Βρασιές 0-1: Μοιάζει με ''τρένο'' ασταμάτητο η ομάδα των Βρασιών που βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και μόλις δύο βαθμούς από την κορυφή. Το νεανικό σύνολο του Γρηγόρη Παναγιώταρου αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και το αποδεικνύει σε κάθε περίπτωση. ''Θύμα'' της ομάδας του Αγίου Ανδρέα αυτή την φορά ο Ολυμπιακός περνώντας και από το Λεωνίδιο με 0-1 χάρη στο τέρμα του Τσαγγούρη στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης.  

ΑΕΚ Τρίπολης-Παγγορτυνιακός 5-0: Σε διαγωνισμό για το ποιός μπορεί να πετύχει το καλύτερο γκολ μετέτρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Μειδάνη την αναμέτρηση με τον Παγγορτυνιακό με το τελικό 5-0 να μην αφήνει περιθώρια στους φιλοξενούμενους. Και τα πέντε τέρματα της ΑΕΚ ήταν καταπληκτικά με ''δράστες τον Πάκο στο 4' τον Ζιούλη στο 27' και το 53' τον Παρασκευόπουλο στο 38' και τον Σπύρο Λαγό στο 65' να δίνουν το τρίποντο στην ομάδα τους.

Κορακοβούνι-Νικηαταράς Δολιανών 4-3: Διαφήμηση του ποδοσφαίρου και αγγλικό σκορ στο αγώνα ανάμεσα στο Κορακοβούνι και τον Νικηταρά με τους γηπεδούχους τελικά να παίρνουν την σπουδαία νίκη. Η ομάδα των Δολιανών προηγήθηκε με τον Πετρή στο 17' όμως η αντίδραση του Κορακοβουνίου ήταν άμεση με τον Κουλεντιανό στο 28' τον Αραχωβίτη στο 38' να δίνουν προβάδισμα στην ομάδα τους. Ο Κοντογιαννόπουλος στο 44' σε 2-2 με τον Κουλεντιανό όμως με πέναλτι στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου να δίνει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του. Στην επανάληψη τα Δολιανά ισοφάρισαν και πάλι σε 3-3 με τον Κοσκινά στο 48' για να έρθει ο Λάμπρου για το Κορακοβούνοι στο 77' και με το ''χρυσό'' όπως αποδείχθηκε γκολ του να κάνει το τελικό 4-3 και να δώσει μία πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

 Α’ Αρκαδίας

Σάββατο (28/11)

ΑΕΚ Τρίπολης-Παγγορτυνιακός 5-0

Απόλλων-Φαλαισία 3-0 α.α

Κυριακή (29/11)

Δόξα Μεγαλόπολης-Λεωνίδιο 4-1

Κορακοβούνι-Νικηταράς 4-3

Πανθυρεατικός-Πανιώνιος 4-1

Ολυμπιακός-Βρασιές 0-1

Ρεπό: Τεγέα

Βαθμολογία

1. Δόξα Μεγαλόπολης 22

2. Πανθυρεατικός 22

3. Βρασιές 20

4. ΑΕΚ Τρίπολης 19

5. Λεωνίδιο 15

6. Τεγέα 15

7. Κορακοβούνι 12

8. Πανιώνιος 10

9. Νικηταράς 6

10. Παγγορτυνιακός 6

11. Ολυμπιακός 6

12. Απόλλων 6

13. Φαλαισία – 6

Επόμενη αγωνιστική

Ολυμπιακός-Απόλλων

Φαλαισία-ΑΕΚ Τρίπολης

Βρασιές-Πανθυρεατικός

Πανιώνιος-Κορακοβούνι

Τεγέα-Λεωνίδιο

Νικηταράς-Δόξα Μεγαλόπολης

Ρεπό: Παγγορτυνιακός

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.