Το πανόραμα της 7ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Το πανόραμα της 7ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Νοέμβριος 18, 2019 - 08:25
0 σχόλια

Για τρίτη φορά μέσα σε 7 αγωνιστικές η κορυφή του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας αλλάζει χέρια με το Λεωνίδιο να βρίσκεται μόνο στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έπειτα από την νίκη του επί της Τεγέας.

12 τέρματα μπήκαν συνολικά σε έξι αναμετρήσεις σε μια αγωνιστική που δεν έλειψαν οι εκπλήξεις. Γκέλες για Ερμή και Πανθυρεατικό, κορυφή το Λεωνίδιο, πλησιάζει ο Ολυμπιακός και η Δημητσάνα στις πρώτες θέσεις.

Αμετάβλητη παραμένει η πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ της Α' Αρκαδίας με τους Σπύρο Βερβεσό του Λεωνιδίου και Παναγιώτη Ράλλιο του Ερμή Μελιγούς να οδηγούν την κούρσα του σχετικού πίνακα.

5η ισοπαλία σε 7 αγωνιστικές για το Κορακοβούνι, 4η σε επίσης 7 παιχνίδια για τον Μαντινειακό. Μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα παραμένει ο ΠΑΟΚ Τρίπολης που γνώρισε την ήττα στην Μεγαλόπολη από την Δόξα.

Τα αποτελέσματα  της αγωνιστικής: Κορακοβούνι και Μαντινειακός κατάφεραν και φρέναραν τον Ερμή Μελιγούς και τον Πανθυρεατικό και πήραν από έναν πολύτιμο βαθμό στην μάχη παραμονής που δίνουν.

Ο man of match της 7ης αγωνιστικής: Ο Σοφοκλής Γιαννούσης του Λεωνιδίου πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του στην νίκη που οδηγεί στην κορυφή τους ερυθρόλευκους κόντρα στην Τεγέα.

Αποτελέσματα

Ερμής Μελιγούς-Κορακοβούνι 1-1

Δημητσάνα-Ορχομενός Λεβιδίου 2-0

Απόλλων Τυρού-Ολυμπιακός Λεωνιδίου 0-1

Λεωνίδιο-Τεγέα 2-0

Δόξα Μεγαλόπολης-ΠΑΟΚ Τρίπολης 3-0

Μαντινειακός-Πανθυρεατικός 1-1

Βαθμολογία

1. Λεωνίδιο 17

2. Ερμής Μελιγούς 16

3. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 15

4. Πανθυρεατικός 14

5. Δημητσάνα 13

6. Δόξα Μεγαλόπολης 10

7. Κορακοβούνι 8

8. Τεγέα 7

9. Μαντινειακός 7

10. Απόλλωνας Τυρού 5

11. Ορχομενός 4

12. ΠΑΟΚ Τρίπολης 0

Επόμενη αγωνιστική

Λεωνίδιο-Ερμής Μελιγούς

Κορακοβούνι-Δόξα Μεγαλόπολης

Τεγέα-Δημητσάνα

ΠΑΟΚ Τρίπολης-Μαντινειακός

Ορχομενός Λεβιδίου-Απόλλων Τυρού

Πανθυρεατικός-Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.