Το πανόραμα της 7ης αγωνιστικής της Α Αρκαδίας

Το πανόραμα της 7ης αγωνιστικής της Α Αρκαδίας

Νοέμβριος 24, 2014 - 09:30
0 σχόλια

Η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας  δεν είχε εκπλήξεις με τα φαβορί να παίρνουν τις  νίκες όμως είχε συναρπαστικά παιχνίδια και πολλά γκολ 25 στο σύνολο σε 6 αγώνες.

Στα 6 παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής δεν υπήρξε καμία ισοπαλία καθώς είχαμε 4 νίκες γηπεδούχων (Δόξα Μεγαλόπολης, Λεωνίδιο, Νικηταράς, Βρασιές) και 2 νίκες για ομάδες που αγωνίστηκαν μακριά από την έδρα τους (Πανθυρεατικός, ΑΕΚ Τρίπολης). Ρεπό είχε η ομάδα της Φαλαισίας.

Τεγέα-Πανθυρεατικός 0-4: Άνετο πέρασμα για τον Πανθυρεατικό από την έδρα της Τεγέας όπως καταδεικνύει και το τελικό σκορ με τους πρωταθλητές ύστερα από ένα άσφαιρο πρώτο μέρος στην επανάληψη να βρίσκουν 4 φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα. Σκόρερ για την ομάδα του Άρη Σαβούρδου ήταν ο Γ. Αδάμης στο 58’ στο 63’ ο Αγγελόπουλος, στο 75’ ο Χατζηγιάννης και ο Αγγελόπουλος και πάλι στο 80 για γράψει το τελικό 0-4 που αφήνει την ομάδα του στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Λεωνίδιο-Παγγορτυνιακός 2-0: Επιστροφή στις νίκες για το Λεωνίδιο που επικράτησε με 2-0 του Παγγορτυνιακού και  διατυρήθηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση βολής από τον Πανθυρεατικό. Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τον Σαρρή στο 41’ και τον Π. Κύριο στο 77’ και πήραν έτσι τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Δόξα Μεγαλόπολης-Ορχομενός 5-0: Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Δόξα κερδίζοντας εύκολα με 5-0 τον Ορχομενό. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης για την ομάδα του Βασίλη Κούβαλη ήταν ο Μήτση φτάνοντας στο χατ τρικ με τα γκολ που σημείωσε στο 5’ το 74’ και στο 88’. Επίσης σκόρερ για την ομάδα της Μεγαλόπολης χρίστηκαν και οι Δρόσος στο 35’ και Πέπα στο 83’.

Ηρακλής-ΑΕΚ Τρίπολης 0-1: Από την έδρα του Ηρακλή πέρασε η ΑΕΚ Τρίπολης με 0-1 ανεβαίνοντας έτσι στην 4 θέση της βαθμολογίας. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έφτασε στην νίκη με το γκολ του Μάρκου στο 58’ που ήταν αρκετό για να δώσε την νίκη και τους τρείς βαθμούς στους «κιτρινόμαυρους».

Βρασιές-Απόλλων 4-3: Συναρπαστικό μάτς, ανατροπές και Αγγλικό σκορ στο παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα των Βρασιών και του Απόλλωνα με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια πολύ σημαντική νίκη. Οι Βρασιές μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με τα 2 γκολ του Π. Τσαγγούρη στο 7’ και το 18’.Όμως ο Απόλλων αντέδρασε και αφού πρώτα μείωσε στο σκορ στο 35’ με τον Σούρσο στην επανάληψη με τον Ντάνι στο 50΄ισοφάρησε σε 2-2 για να έρθει και πάλι ο Σούρσος στο 55’ και να κάνει την ολική ανατροπή δίνοντας το  προβάδισμα στην ομάδα του. Οι Βρασιές όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη με τον Η. Τσαγγούρη να ισοφαρίζει στο 66’ και το Ζαχαρόπουλο δύο λεπτά αργότερα να κάνει το 4-3 και να δίνει στην ομάδα του νίκη.

Νικηταράς-Κορακοβούνι 4-2: Ο Νικηταράς ήταν ο νικητής του ντέρμπι των νεοφώτιστων με 4-2 κόντρα στο Κορακοβούνι σε ένα χορταστικό παιχνίδι. Οι Γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10’ με τον Οικονόμου με το Κορακοβούνι να αντιδρά και να παίρνει το προβάδισμα στο σκορ πριν το τέλος του ημιχρόνου με τον Κουλενταινό στο 36’ και τον Ρούμπη στο 42’. Οι ποδοσφαιριστές του Νικηταρά δεν το έβαλαν κάτω και στην επανάληψη έκαναν τη ανατροπή με τα τέρματα των Οικονόμου στο 54’ του Κοσκινά Δ. στο 68’ και του Κοσκινά Γ. στο 83’ φτάνοντας σε μια πολύ μεγάλη νίκη.

Σκορερ: Δ. Λυμπερόπυλος 7 (Δόξα Μεγαλόπολης)

Α' Αρκαδίας 7η αγωνιστική

Λεωνίδιο-Παγγορτυνιακός 2-0

Ηρακλής Βερβένων-ΑΕΚ Τρίπολης 0-1

Τεγέα-Πανθυρεατικός 0-4

Δόξα Μεγαλόπολης-Ορχομενός Λεβιδίου 5-0

Νικηταράς-Κορακοβούνι 4-2

Βρασιές-Απόλλων Τυρού 4-3

Ρεπό: Φαλαισία

Βαθμολογία

1.  Πανθυρεατικός 18

2. Λεωνίδιο 16

3. Δόξα Μεγαλόπολης 14

4. ΑΕΚ Τρίπολης 11

5. Βρασιές 10

6. Τεγέα 9

7. Φαλαισία 9

8. Νικηταράς Δολιανών 7

9. Ορχομενός Λεβιδίου 6

10. Απόλλων Τυρού 5

11. Ηρακλής Βερβένων 4

12. Παγγορτυνιακός 3

13. Κορακοβούνι 2

Επόμενη αγωνιστική

Απόλλων Τυρού-Νικηταράς Δολιανών

Πανθυρεατικός-Ηρακλής Βερβένων

Παγγορτυνιακός-Τεγέα

Κορακοβούνι-Φαλαισία

Ορχομενός Λεβιδίου-Βρασιές

Δόξα Μεγαλόπολης-Λεωνίδιο

Ρεπό: ΑΕΚ Τρίπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.