Το πανόραμα της 5ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Το πανόραμα της 5ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Νοέμβριος 04, 2019 - 08:11
0 σχόλια

Κορυφή για δύο πλέον στην Α' Αρκαδίας με το τέλος της 5ης αγωνιστικής με τον Ερμή Μελιγούς να πιάνει στην πρώτη θέση τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου μετά την πρώτη του βαθμολογική απώλεια στο ντέρμπι της πόλης από το Λεωνίδιο.

15 τέρματα μπήκαν συνολικά σε έξι αναμετρήσεις με τις έδρες να έχουν και πάλι τον πρώτο λόγω μιας και είχαμε τέσσερις άσσους, δύο ισοπαλίες και κανένα διπλό σε μια αγωνιστική με ποικίλα αποτελέσματα για όλα τα γούστα που επιβεβαιώνουν το πόσο ανταγωνιστικό είναι το εφετινό πρωτάθλημα.

Ο Σπύρος Βερβεσός του Λεωνιδίου συνεχίζει να πυροβολεί και να βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ βρίσκοντας δίχτυα για 6η φορά σε 5 αγωνιστικές ενώ στην δεύτερη θέση με 5 τέρματα σε 5 αγώνες είναι ακόμα ένας ταλαντούχος φορ που ανήκει στην νέα γενιά του Αρκαδικού ποδοσφαίρου ο Παναγιώτης Ράλλιος του Ερμή Μελιγούς.

Μοναδική ομάδα χωρίς ακόμα βαθμό στο πρωτάθλημα έπειτα από 5 αγωνιστικές παραμένει ο ΠΑΟΚ Τρίπολης. Ομάδα της ισοπαλίας το σκληροτράχηλο Κορακοβούνι με 4 "Χ" σε 5 παιχνίδια.

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής: Η ισοπαλία ανάμεσα στο Κορακοβούνι και τον Πανθυρεατικό τα είχε όλα. Ένα παιχνίδι με αγωνία μέχρι το φινάλε, με πάθος και από τις δύο ομάδες, με τρεις αποβολές (1 για το Κορακοβούνι, 2 για τον Πανθυρεατικό). Διαφορετικοί στόχοι προφανώς με τους Αστρινούς να χάνουν δύο πόντους και τους κοκκινόμαυρους να παίρνουν έναν πολύτιμο κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Ο man of match της 5ης αγωνιστικής: Ο τίτλος αυτός πάει από κοινού στον Σπύρο Βερβεσό και τον Κώστα Γιαννούση. Ο πρώτος στο ντέρμπι του Λεωνιδίου έχει μια ασίστ και ένα υπέροχο γκολ και ο δεύτερος φώναξε με τις αποκρούσεις παρών όταν χρειάστηκε για την ομάδα του.

Αποτελέσματα

Τεγέα-Ορχομενός Λεβιδίου 3-0

Λεωνίδιο-Ολυμπιακός Λεωνιδίου 2-1

Δημητσάνα-Μαντινειακός 2-0

Ερμής Μελιγούς-ΠΑΟΚ Τρίπολης 3-0

Κορακοβούνι-Πανθυρεατικός 1-1

Δόξα Μεγαλόπολης-Απόλλων Τυρού 1-1

Βαθμολογία

1. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 12

2. Ερμής Μελιγούς 12

3. Λεωνίδιο 11

4. Πανθυρεατικός 10

5. Δόξα Μεγαλόπολης 7

6. Τεγέα 7

7. Δημητσάνα 7

8. Απόλλωνας Τυρού 5

9. Ορχομενός Λεβιδίου 4

10. Κορακοβούνι 4

11. Μαντινειακός 3

12. ΠΑΟΚ Τρίπολης 0

Επόμενη αγωνιστική

Τεγέα-Ερμής Μελιγούς

ΠΑΟΚ Τρίπολης-Κορακοβούνι

Ορχομενός Λεβιδίου-Λεωνίδιο

Πανθυρεατικός-Δόξα Μεγαλόπολης

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Δημητσάνα

Απόλλων Τυρού-Μαντινειακός

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.