Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Οκτώβριος 28, 2019 - 08:21
0 σχόλια

Ο φοβερός και τρομερός Ολυμπιακός συνεχίζει να εντυπωσιάζει επικρατώντας και της Τεγέας στο Λεωνίδιο κάνοντας το 4 στα 4 και συνεχίζοντας να βρίσκεται στην κορυφή και να οδηγεί την κούρσα των πρωταθλήματος σε μια άκρως ενδιαφέρουσα 4η αγωνιστική.

Σε έξι αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική της Α' Αρκαδίας σημειώθηκαν συνολικά 21 τέρματα ενώ είχαμε τρεις άσους, δύο ισοπαλίες και ένα διπλό με τις έδρες ξανά να έχουν τον πρώτο λόγω.

Ο Σπύρος Βερβεσός συνεχίζει να πυροβολεί με 5 γκολ σε 4 αγωνιστικές όντας στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ. Το ματς της δεκαετίας στο Λεβίδι με τον Ερμή να επιστρέφει από το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου σε 3-5 στην επανάληψη σε μια πραγματικά απίστευτη ανατροπή σε ένα παιχνίδι που τα είχε ενώ ο Ορχομενός φωνάζει και για διαιτητικές αποφάσεις στην αναμέτρηση αυτή.

Ο ΠΑΟΚ έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας παραμένει στην τελευταία θέση όντας η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό. Τρίτο παιχνίδι χωρίς να δεχθεί γκολ ο Πανθυρεατικός σε τέσσερις αγώνες που είναι η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής: Όποιος παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ορχομενού με τον Ερμή μπορεί κάλλιστα να πει πως "τα έχει δει όλα". Τρομερό παιχνίδι σε εξέλιξη με την ομάδα της Μελιγούς να ανατρέπει όλα τα δεδομένα και να φεύγει από το Λεβίδι έχοντας πραγματοποιήσει μια μοναδική ανατροπή και με τους τρεις βαθμούς.

Ο man of match της 4ης αγωνιστικής: Ο τίτλος του πολυτιμότερου πηγαίνει στον Σταύρο Δημητρέλη της Δόξας. Σπουδαία εμφάνιση από τον κίπερ της ομάδας της Μεγαλόπολης με εξαιρετικής επεμβάσεις όντας ο πρωταγωνιστής κρατώντας την ομάδα του όρθια για να φθάσει στο τρίποντο.

Αποτελέσματα

Μαντινειακός-Λεωνίδιο 1-1

Δόξα Μεγαλόπολης-Δημητσάνα 1-0

Ορχομενός Λεβιδίου-Ερμής Μελιγούς 3-5

Πανθυρεατικός-ΠΑΟΚ Τρίπολης 3-0

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Τεγέα 2-1

Απόλλων Τυρού-Κορακοβούνι 2-2

Βαθμολογία

1. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 12

2. Ερμής Μελιγούς 9

3. Πανθυρεατικός 9

4. Λεωνίδιο 8

5. Δόξα Μεγαλόπολης 6

6. Τεγέα 4

7. Δημητσάνα 4

8. Ορχομενός 4

9. Απόλλωνας Τυρού 4

10. Κορακοβούνι 3

11. Μαντινειακός 3

12. ΠΑΟΚ Τρίπολης 0

Επόμενη αγωνιστική

Ερμής Μελιγούς-ΠΑΟΚ Τρίπολης

Τεγέα-Ορχομενός Λεβιδίου

Κορακοβούνι-Πανθυρεατικός

Λεωνίδιο-Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Δόξα Μεγαλόπολης-Απόλλων Τυρού

Δημητσάνα-Μαντινειακός

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.