Το πανόραμα της 2ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Το πανόραμα της 2ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Οκτώβριος 14, 2019 - 08:21
0 σχόλια

Ολυμπιακός Λεωνιδίου και Πανθυρεατικός είναι οι μοναδικές ομάδες που κατάφερα και ντούμπλαραν τις νίκες τους κάνοντας το δύο στα δύο με το τέλος της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Σε έξι αναμετρήσεις σημειώθηκαν συνολικά 15 τέρματα ενώ είχαμε τρεις άσους, δύο ισοπαλίες και ένα διπλό με τις έδρες να έχουν και πάλι τον πρώτο λόγω με τον Πανθυρεατικό να παίρνει την μία και μοναδική εκτός έδρας νίκη της αγωνιστικής στον Τυρό επί του Απόλλωνα.

Πυργής, Αβίντογλου, Μπάρλας και Αγγελόπουλος σκόραραν όπως και στην πρεμιέρα και έτσι και στην δεύτερη αγωνιστική ενώ είχαμε και το πρώτο χατ τρικ της χρονιάς που ήρθε από τον Τέλη Σαλαπάτα.

Να σημειωθεί επίσης πως μοναδικές ομάδες χωρίς βαθμό έπειτα από δύο αγωνιστικές είναι ο ΠΑΟΚ Τρίπολης και ο Απόλλωνας Τυρού και παράλληλα Δόξα Μεγαλόπολης, Δημητσάνα, Κορακοβούνι και Δημητσάνα πήραν τους πρώτους τους πόντους.

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής: Ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου ζευγάρωσε τις νικες στην έδρα του επικρατώντας μιας εκ των πιο δυνατών ομάδων του εφετινού πρωταθλήματος του Ερμή Μελιγούς. Παράλληλα οι ερυθρόλευκοι πραγματοποιούν το καλύτερο ξεκίνημα χρονιάς στην μεγάλη κατηγορία του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Ο man of match της 2ης αγωνιστικής: Ο Τέλης Σαλαπάτας ήταν ο πρωταγωνιστής της πρώτης νίκης της Δημητσάνας στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας. Ο έμπειρος επιθετικός με τρία γκολ βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να φθάσει στο πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Α' Αρκαδίας (2η αγωνιστική)

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Ερμής Μελιγούς 2-1

Απόλλων Τυρού-Πανθυρεατικός 0-1

Δημητσάνα-ΠΑΟΚ Τρίπολης 4-2

Μαντινειακός-Ορχομενός Λεβιδίου 1-1

Δόξα Μεγαλόπολης-Τεγέα 1-0

Κορακοβούνι-Λεωνίδιο 1-1

Βαθμολογία

1. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 6

2. Πανθυρεατικός 6

3. Λεωνίδιο 4

4. Ορχομενός 4

5. Ερμής Μελιγούς 3

6. Τεγέα 3

7. Δημητσάνα 3

8. Δόξα Μεγαλόπολης 3

9. Κορακοβούνι 1

10. Μαντινειακός 1

11. ΠΑΟΚ Τρίπολης 0

12. Απόλλωνας Τυρού 0

Επόμενη αγωνιστική

Ερμής Μελιγούς-Πανθυρεατικός

Ορχομενός Λεβιδίου-Ολυμπιακός Λεωνιδίου

ΠΑΟΚ Τρίπολης-Απόλλων Τυρού

Τεγέα-Μαντινειακός

Κορακοβούνι-Δημητσάνα

Λεωνίδιο-Δόξα Μεγαλόπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.