Το πανόραμα της 2ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Το πανόραμα της 2ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Οκτώβριος 15, 2018 - 08:26
0 σχόλια

Χωρίς εκπλήξεις αλλά με πολύ ενδιαφέροντες αγώνες ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας με την ΑΕΚ Τρίπολης και το Λεωνίδιο να κάνουν το δύο στα δύο και την Δόξα να είναι η νικήτρια του ντέρμπι κόντρα στον Πανθυρεατικό.

18 γκολ συνολικά μπήκαν στα Αρκαδικά γήπεδα σε 6 αναμετρήσεις με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πρώτο λόγω καθώς είχαμε τρία διπλά, δύο ισοπαλίες και μόλις μία νίκη για γηπεδούχο αυτή στην Μεγαλόπολη της Δόξας επί της ομάδας του Άστρους.

Στα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής ΑΕΚ Τρίπολης και Λεωνίδιο διπλασίασαν τις νίκες τους κόντρα σε Ολυμπιακό και Μαντινειακό ενώ την πρώτη τους νίκη πέτυχαν Δόξα Μεγαλόπολης και Ερμής κόντρα σε Πανθυρεατικό και Νικηταρά. Με ισοπαλία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα το Κορακοβούνι κόντρα στον πάντα μαχητικό Ορχομενό ενώ ισοπαλία είχαμε και στον Άγιο Ανδρέα ανάμεσα στις Βρασιές και τον Απόλλωνα όπου και αυτός πήρε τον πρώτο εφετινό βαθμό.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η ομάδα των Βρασιών είναι η μοναδική με δύο ισοπαλίες σε δύο αγώνες ενώ στα 18 γκολ που σημειώθηκαν είχαμε 18 διαφορετικούς σκόρερ και κανέναν από όσους βρήκαν δίχτυα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής: Το Λεωνίδιο πέρασε με επιτυχία μια δύσκολη και έδρα κόντρα σε μια πολύ δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα όπως ο Μαντινειακός και σίγουρα η νίκη του έχει την δική της αξία. Το αποτέλεσμα όμως της αγωνιστικής είναι ξεκάθαρα η νίκη της Δόξας Μεγαλόπολης στο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στον Πανθυρεατικό.

Οι man of match της 2ης αγωνιστικής: Ο Σωτήρης Μούστος του Ορχομενού σκόραρε και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να φύγει όρθια από το Κορακοβούνι το απόγευμα του Σαββάτου. Κάτι ανάλογο έκανε λίγες ώρες αργότερα στο ίδιο αργότερα στο ίδιο γήπεδο και ο Χρήστος Τζιανής σκοράροντας και βοηθώντας πολύ τον Απόλλωνα να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από τις Βρασιές.

Αποτελέσματα

Νικηταράς Δολιανών-Ερμής Μελιγούς 0-3

Κορακοβούνι-Ορχομενός Λεβιδίου 1-1

Μαντινειακός-Λεωνίδιο 1-2

Βρασιές-Απόλλων Τυρού 2-2

Δόξα Μεγαλόπολης-Πανθυρεατικός 2-0

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-ΑΕΚ Τρίπολης 0-4

Βαθμολογία

1. ΑΕΚ Τρίπολης 6

2. Λεωνίδιο 6

3. Ερμής 4

4. Ορχομενός 4

5. Τεγέα 3

6. Δόξα Μεγαλόπολης 3

7. Βρασιές 2

8. Πανθυρεατικός 1

9. Κορακοβούνι 1

10. Μαντινειακός 1

11. Απόλλωνας 1

12. Νικηταράς 0

13. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 0

Επόμενη αγωνιστική

Ορχομενός Λεβιδίου-ΑΕΚ Τρίπολης

Τεγέα-Κορακοβούνι

Πανθυρεατικός-Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Απόλλων Τυρού-Δόξα Μεγαλόπολης

Λεωνίδιο-Νικηταράς Δολιανών

Μαντινειακός-Βρασιές

Ρεπό: Ερμής Μελιγούς

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.