Το πανόραμα της 2ης αγωνιστικής της Α Αρκαδίας

Το πανόραμα της 2ης αγωνιστικής της Α Αρκαδίας

Οκτώβριος 16, 2017 - 09:55
0 σχόλια

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας με τον Πανθυρεατικό να απολαμβάνει πια την μοναξιά της κορυφής όντας η μοναδική ομάδα που έκανε το 2 στα 2.

Με τις έδρες και πάλι να έχουν τον πρώτο λόγω μιας και σε έξι αναμετρήσεις είχαμε 3 νίκες γηπεδούχων, δύο ισοπαλίες και μόλις ένα διπλό ενώ συνολικά είδαμε 10 γκολ σε μια αγωνιστική όπου τα περισσότερα παιχνίδια βρέθηκαν στην κόψη του ξυραφιού.

Στους Σαββατιάτικους αγώνες η Δόξα Μεγαλόπολης και ο Ερμής πήραν τις πρώτες τους νίκες στο πρωτάθλημα ενώ ΑΕΚ Τρίπολης και Ορχομενός αναδείχθηκαν ισόπαλοι. Την Κυριακή ο Πανθυρεατικός έφυγε με το διπλό από τον Άγιο Ανδρέα κόντρα στο Κορακοβούνι, ο Αχιλλέας και αυτός πήρε την πρώτη του νίκη και ο Μαντινειακός με την Τεγέα μοιράστηκαν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα.

Ο Ορχομενός μετράει δύο ισοπαλίες σε ισάριθμες αγωνιστικές ενώ ο Μαντινειακός δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει και είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει πανηγυρίσει κάποιο τέρμα μετά από δύο παιχνίδια.

Στον πίνακα των σκόρερ ο Αγγελόπουλος του Πανθυρεατικού και ο Πέπα της Δόξας με τα δύο τους τέρματα κόντρα στο Κορακοβούνι και τις Βρασιές συμπληρώνουν το καρέ της πρώτης θέσης του σχετικού πίνακα.

Η νίκη της αγωνιστικής: Ο Αχιλλέας και Δόξα Μεγαλόπολης πήραν το πρώτο του τρίποντο στην επιστροφή τους στην Α΄ Αρκαδίας. Τέτοιες νίκες για κάποιων που έχει ως πρώτο στόχο την σωτηρία και την παραμονή της είναι πολύ σημαντικές και έχουν την δική τους ξεχωριστή αξία για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Man of match της αγωνιστικής: Πραγματική μάχη για τον τίτλο του Man of match της 2ης αγωνιστικής. Δύο γκολ για Πέππα  και Αγγελόπουλο, μεγάλη εμφάνιση από τον Κόλλια με σωτήριες αποκρούσεις, πιασμένο πέναλτι από τον Σούρσο και τον Κωνσταντόπουλο. Ο έμπειρος κίπερ της Τεγέας μάλλον στο νήμα με βάση και την συνολική του εικόνα αξίζει τον τίτλο της αγωνιστικής.

Τι μας άρεσε: Μπορεί να μην είχαμε πολλά γκολ σε αυτή την αγωνιστική είχαμε όμως παιχνίδια με καλό ρυθμό, πολλές φάσεις και κυρίως με έντονο σασπένς. Σκληρές μάχες στους αγωνιστικούς χώρους με την απόσταση μεταξύ των ομάδων να είναι μικρή και τον ανταγωνισμό κάθε φορά να γίνεται όλο και μεγαλύτερος.

Σκόρερ

2 γκολ: Αγγελόπουλος (Πανθυρεατικός), Πέππα (Δόξα Μεγαλόπολης), Βλαχοπαναγιώτης (Βρασιές), Γιαννόπουλος (Πανιώνιος Μεγαλόπολης).

1 γκολ: Κουρόγιωργας, Αραχωβίτης, Ανδριανός (Βρασιές), Καπράνος, Μπάρλας Κ., Ι. Αδάμης (Πανθυρεατικός), Μπέλτσος, Ηλιόπουλος (Τεγέα), Παρασκευάς (Απόλλωνας Τυρού), Αρφάνης (Ερμής Μελιγούς),  Πρίφτης, Φατούρος (ΑΕΚ Τρίπολης), Λυτρίβης Γ. (Κορακοβούνι), Καταρντζής (Αχιλλέας),  Μακρής (Ορχομενός).

Αποτελέσματα

ΑΕΚ-Ορχομενός 1-1 

Ερμής Μελιγούς-Απόλλων  1-0

Δόξα Μεγαλόπολης - Βρασιές 2-1

Αχιλλέας-Πανιώνιος Μεγαλόπολης 1-0

Κορακοβούνι-Πανθυρεατικός 0-3

Μαντινειακός-Τεγέα 0-0 

Βαθμολογία

1. Πανθυρεατικός 6

2. ΑΕΚ Τρίπολης 4

3. Ερμής Μελιγούς 4

4. Απόλλων Τυρού 3

5. Αχιλλέας 3

6. Δόξα Μεγαλόπολης 3

7. Βρασιές 3

8. Πανιώνιος Μεγαλόπολης 3

9. Ορχομενός 2

10. Τεγέα 1

11. Μαντινειακός 1

12. Κορακοβούνι 0

Επόμενη αγωνιστική

Ορχομενός-Απόλλων

Πανιώνιος Μεγαλόπολης-ΑΕΚ

Βρασιές-Ερμής Μελιγούς

Πανθυρεατικός-Αχιλλέας

Μαντινειακός-Δόξα Μεγαλόπολης

Τεγέα-Κορακοβούνι

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.