Το πανόραμα της 2ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας

Το πανόραμα της 2ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας

Οκτώβριος 20, 2014 - 09:02
0 σχόλια

Εντυπωσιακή ήταν  η  2η αγωνιστική της Α΄ Αρκαδίας  με 25 τέρματα σε 6 αγώνες, ανατροπές και πολλά γκολ στα τελευταία λεπτά, με τον Πανθυρεατικό να κάνει το 2 στα 2 και να βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο πρωταθλητής Πανθυρεατικός έκανε περίπατο κόντρα στο Νικηταρά κερδίζοντας με 1-7,  Βρασιές και Λεωνίδιο με ανατροπές στο φινάλε πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης σε χορταστικά ματς ενώ και ο αγώνας μεταξύ του Ηρακλή Βερβένων και του Ορχομενού κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Τέλος στο ντέρμπι της Φαλαισίας με την ΑΕΚ έληξε χωρίς νικητή όπως και ο αγώνας της Τεγέας και της Δόξας Μεγαλόπολης. Ρεπό είχε η ομάδα του Απόλλων Τυρού.

Νικηταράς-Πανθυρεατικός 1-7: Στους εφτά ανέμους σκόρπισε τον Νικηταρά ο Πανθυρεατικός μετά το ευρύ 1-7 και πλέον φιγουράρει μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας μετρώντας δυο νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Άρη Σαβούρδου πέτυχε έξι από τα εφτά γκολ της στο πρώτο ημίχρονο με την επανάληψη να μοιάζει με τυπική διαδικασία. - 6′ B. Μπάρλας, 7 ΄48΄ Πολυμενάκος, 9′-42΄ Κ.Μπάρλας, 22΄-35΄Αγγελόπουλος σκόρερ  για τους κιτρινόμαυρους με τον Πετρή 52’ να βάζει το γκολ της τιμής.

Κορακοβούνι-Λεωνίδιο 2-3: Ανατροπή στα τελευταία λεπτά και στιγμές έντασης στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Λεωνιδίου κόντρα στο Κορακοβούνι. Η ιστορία της αναμέτρησης γράφτηκε στο δεύτερο ημίχρονο με 5 γκολ και ανατροπή με το πρώτο μέρος να λήγει 0-0. στο 57′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Ρεντούλη, ενώ στο 68′ ο Γιαννούσης  ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι. Στο 75′ οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Κυρίο για να ισοφαρίσει σε 2-2 ο Κουλεντιανός στο 88′. Κι ενώ όλοι πίστεψαν ότι η ισοπαλία θα είναι το τελικό αποτέλεσμα ήρθε ένα αυτογκόλ  στο 90′ για να δώσει τη νίκη στο Λεωνίδιο. Οι γηπεδούχοι, πάντως, διαμαρτύρονται για μη τήρηση του φερ πλέι στη φάση του γκολ στο 90.

Φαλαισία-ΑΕΚ Τρίπολης 1-1: Ισόπαλος με σκορ 1-1 έληξε ο αγώνας μεταξύ της Φαλαισίας και της ΑΕΚ Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με την υποδειγματική εκτέλεση φάουλ του Κολιόπουλου με το πρώτο μισό να τους ανήκει χάνοντας και άλλες καλές ευκαιρίες. Στην επανάληψη η ΑΕΚ Τρίπολης ισοφάρισε με το πολύ ωραίο σουτ του Κατσαρού στο 59’ έφτασε τρεις φορές κοντά στο γκολ με τους παίχτες του Δημήτρη Μειδάνη να σημαδεύουν δύο φορές το δοκάρι και τον Μπέλτσο στις καθυστερήσεις να χάνει μοναδικό τετ α τετ και την ευκαιρία να δώσει στους κιτρινόμαυρους την νίκη με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Βρασιές-Παγγορτυνικός 4-3:  Το ματς της αγωνιστικής με ανατροπή στην ανατροπή και της Βρασιές τελικά να παίρνουν το τρίποντο στην εκπνοή του αγώνα. Αγώνας για γερά νεύρα και Αγγλικό σκορ στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα με τους γηπεδούχους να μπαίνουν καλά στο παιχνίδι να προηγούνται με 2-0 με τα δύο γκολ του Κολοβού στο 28’ και το 42’ και τον Παγγορτυνιακό να μειώνει στο 45’ με τον Γκύζη. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν «ροντέο» με την ομάδα της Γορτυνίας να κάνει την ολική ανατροπή με γκολ του Κουρόγιωργα στο 81’ και του Κυριαζόπουλου στο 87’ με τις Βρασιές όμως να κάνουν το απίστευτο και με δύο γκολ στις καθυστερήσεις να κλέβουν την νίκη. Ο πρώην παίχτης του Παγγορτυνιακού Ζαχαρόπουλος στο 91’ και ο Τσαγγούρης στο 94’ να κάνουν το 4-3 σε ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη αγώνα.

Τεγέα-Δόξα Μεγαλόπολης 0-0: Χωρίς τέρματα έληξε ο Κυριακάτικος αγώνας μεταξύ της Τεγέας και της Δόξας στο γήπεδο της Κάρτσοβας. Το 0-0 αδικεί την εικόνα του ματς καθώς και οι δυο ομάδες είχαν ευκαρίες για να σκοράρουν με τον Κωνσταντόπουλο στα τελευταία λεπτά να κρατάει όρθια την Τεγέα και το παιχνίδι έτσι να τελειώνει χωρίς τέρματα.

Ηρακλής Βερβένων- Ορχομενός Λεβιδίου 2-1: Ακόμα ένα ματς για γερά νεύρα με 2 γκολ στις καθυστερήσεις και τον Ηρακλή να παίρνει την νίκη. Μετά το άκαρπο πρώτο μέρος το δεύτερο ημίχρονο τα είχε όλα, γκολ, ευκαιρίες, χαμένο πέναλτι και φινάλε «Χιτσκοχικό». Ο Ηρακλής προηγήθηκε στο 57’ με τον Βλάχο έχασε πέναλτι στο 77’ ισοφαρίστηκε  με απευθείας φάουλ του Ζιάζιαρη στο 91’ όμως ακόμα δεν είχε πει την τελευταία του λέξη με τον Τυροβολά στο 93’ να πληρώνει με το ίδιο νόμισμα τον Ορχομενό και με απευθείας εκτέλεση φάουλ να κάνει το 2-1 μέσα σε πανηγυρισμούς.

Σκόρερ: Αγγελόπουλος 3 (Πανθυρεατικός), Κατσαρός 3 ( ΑΕΚ Τρίπολης)

Επόμενη αγωνιστική:

Τεγέα-Βρασιές Σάββατο 25/10

Απόλλων-Κορακοβούνι Σάββατο 25/10

Δόξα Μεγαλόπολης-Ηρακλής Κυριακή 26/10

Παγγορτυνιακός-Νικηταράς Κυριακή 26/10

Πανθυρεατικός-Φαλαισία Κυριακή 26/10

Λεωνίδιο-ΑΕΚ Τρίπολης Κυριακή 26/10

Ρεπό: Ορχομενός Λεβιδίου

Βαθμολογία Α' Αρκαδίας - 2η αγωνιστική

1. Πανθυρεατικός 6

2. ΑΕΚ Τρίπολης 4

3. Λεωνίδιο 4

4. Απόλλων Τυρού 3

5. Βρασιές 3

6. Ηρακλής 3

7. Δόξα Μεγαλόπολης 2

8. Τεγέα 2

9. Φαλαισία 2

 10. Ορχομενός 1

11. Παγγορτυνιακός 1

12.  Κορακοβούνι 0

13. Νικηταράς 0

 

 

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.