Το πανόραμα της 21ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Το πανόραμα της 21ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Απρίλιος 01, 2019 - 09:16
0 σχόλια

Το Λεωνίδιο εκμεταλλεύτηκε το ρεπό της ΑΕΚ Τρίπολης πέρασε νικηφόρα από το Λεβίδι επικρατώντας του Ορχομενού και μείωσε την διαφορά του από την κορυφή στους 4 βαθμούς 4 αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.  

10 γκολ ήταν συνολικά που μπήκαν στα Αρκαδικά γήπεδα της πρώτης κατηγορίας σε 5 αναμετρήσεις με δύο νίκες γηπεδούχων , δύο διπλά και μία ισοπαλία να συμπληρώνουν τα αποτελέσματα του προγράμματος.

Στα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής εκτός από την νίκη του Λεωνιδίου στο Λεβίδι είχαμε ακόμα την νίκη των Βρασιών επί του Ερμή Μελιγούς, την νίκη του Μαντινειακού κόντρα στον Απόλλωνα Τυρού, την νίκη της Τεγέας στην Μεγαλόπολη με αντίπαλο την Δόξα αλλά και την ισοπαλία στην Νότια Κυνουρία και το Λεωνίδιο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Κορακοβούνι.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως η υπόθεση "παραμονή στην κατηγορία" μοιάζει  με γρίφο για γερούς λύτες. Για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα, για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική κάτω από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται τρίτη διαφορετική ομάδα μετά το τέλος της 21ης αγωνιστικής.

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής: Το παιχνίδι του Μαντινειακού με τον Απόλλωνα είναι αυτό που λέμε "do or die" και για τους δύο όντας ισόβαθμοι. Ο Μαντινειακός έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι πήρε νίκη χρυσάφι κάνοντας άλμα παραμονής κρατώντας στα χέρια του την σωτηρία του.

Ο man of match της 21ης αγωνιστικής: Ο Παναγιώτης Τετώρος κράτησε με τις επεμβάσεις του όρθιο το Κορακοβούνι στο Λεωνίδιο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό χαρίζοντας στην ομάδα του έναν πολύ σημαντικό βαθμό. Σπουδαία εμφάνιση για τον νεαρό κίπερ δείχνοντας το ταλέντο του για ακόμα μία φορά.

Αποτελέσματα

Βρασιές-Ερμής Μελιγούς 2-1

Νικηταράς-Πανθυρεατικός 0-3 α.α.

Ολυμπιακός-Λεωνιδίου-Κορακοβούνι 0-0

Δόξα Μεγαλόπολης-Τεγέα 0-1

Μαντινειακός-Απόλλωνας Τυρού 2-1

Ορχομενός-Λεωνίδιο 0-3

Ρεπό: ΑΕΚ Τρίπολης

Βαθμολογία

1. ΑΕΚ Τρίπολης 54

2. Λεωνίδιο 50

3. Δόξα Μεγαλόπολης 31

4. Πανθυρεατικός 27

5. Ερμής Μελιγούς 27

6. Τεγέα 27

7. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 26

8. Ορχομενός 25

9. Κορακοβούνι 21

10. Μαντινειακός 21

11. Βρασιές 19

12. Απόλλωνας Τυρού 18

13. Νικηταράς -

Επόμενη αγωνιστική

Απόλλωνας Τυρού-Νικηταράς 3-0 α.α.

Μαντινειακός-Ορχομενός

Κορακοβούνι-ΑΕΚ Τρίπολης

Τεγέα-Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Ερμής Μελιγούς-Δόξα Μεγαλόπολης

Λεωνίδιο-Βρασιές

Ρεπό: Πανθυρεατικός

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.