Το πανόραμα της 1ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Το πανόραμα της 1ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Οκτώβριος 08, 2018 - 10:04
0 σχόλια

Το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας ξεκίνησε με την πρώτη αγωνιστική να περιλαμβάνει τις δικές της εκπλήξεις δείχνοντας μας με το καλημέρα ότι το εφετινό θα είναι το πιο συναρπαστικό και ταυτόχρονα το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών.

13 γκολ συνολικά μπήκαν στα Αρκαδικά γήπεδα σε 6 αναμετρήσεις με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγω αφού μόνο το Λεωνίδιο μπόρεσε να κάνει το μοναδικό διπλό της αγωνιστικής όπου εκτός από τους 3 άσους  της Τεγέας, της ΑΕΚ Τρίπολης και του Ορχομενού και 2 ισοπαλίες στις αναμετρήσεις του Πανθυρεατικού με τις Βρασιές και του Ερμή Μελιγούς με τον Μαντινειακό.

Στα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής η Τεγέα επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της κόντρα στον Νικηταρά, ο Ορχομενός έδειξε πως έχει το μέταλλο επικρατώντας του Ολυμπιακού ενώ η ΑΕΚ Τρίπολης κέρδισε στο ντέρμπι της πρεμιέρας την Δόξα, άνετα πέρασε και το Λεωνίδιο από τον Τυρό ενώ στοιχεία έκπληξης εμπεριέχουν και οι δύο ισοπαλίες με τις Βρασιές και τον Μαντινειακό να φεύγουν με τον βαθμό από Άστρος και Μελιγού αντίστοιχα.  

Άξιο αναφοράς είναι ότι υπήρξαν μερικά εξαιρετικά γκολ σε εκτέλεση αλλά και κάποιες πολύ θεαματικές επεμβάσεις που φανερώνουν ότι αναμένεται να δούμε μέσα στην αγωνιστική χρονιά αυτή πολύ όμορφα πράγματα από ένα μια κατηγορία που σαφώς έχει ανέβει σε ποιοτικό επίπεδο.

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής: Ο Μαντινειακός έδειξε ένα πρώτο δείγμα στο Κύπελλο και το επιβεβαιώνει και στο πρωτάθλημα. Για μία ακόμα φορά θα είναι σκληροτράχηλος, με πλάνο και πολύ ανταγωνιστικός. Κόντρα στον ενισχυμένο και εκ των φαβορί για τον τίτλο Ερμή βρέθηκε πίσω στο σκορ στην εκπνοή του πρώτου μέρους όμως ισορρόπησε την κατάσταση στην επανάληψη, δημιούργησε φάσεις και τελικά με το καταπληκτικό γκολ-φαουλ του Μπούσγα στο 86' πήρε τον βαθμό.

Ο man of match της 1ης αγωνιστικής: Ο τίτλος του man of match της 1ης αγωνιστικής θα μπορούσε να πάει είτε στον Χρήστο Καραμπέτσο της Τεγέας που πέτυχε δύο γκολ, είτε στον Γρηγόρη Τσαλγιτζόπουλο του Ορχομενού για τον ίδιο λόγω είτε στον Γρηγόρη Λάτση με το ένα καταπληκτικό γκολ που έβαλε και την μία ασίστ όμως ο Κωνσταντίνος Κολοβός των Βρασιών είναι ο πολυτιμότερος. Ο κίπερ της ομάδας του Αγίου Ανδρέα "κατέβασε ρολά", αναχαίτισε όλους τους κινδύνους μπροστά από την εστία του και συνέβαλε τα μέγιστα για να φύγει όρθια η ομάδα του από την έδρα του Πανθυρεατικού.

Αποτελέσματα

ΑΕΚ Τρίπολης-Δόξα Μεγαλόπολης 1-0

Πανθυρεατικός-Βρασιές 0-0

Ορχομενός Λεβιδίου-Ολυμπιακός Λεωνιδίου 3-0

Τεγέα-Νικηταράς Δολιανών 4-0

Ερμής Μελιγούς-Μαντινειακός 1-1

Απόλλων Τυρού-Λεωνίδιο 0-3

ρεπό: Κορακοβούνι

Βαθμολογία

1. Τεγέα 3

2. Λεωνίδιο 3

3. Ορχομενός 3

4. ΑΕΚ Τρίπολης 3

5. Πανθυρεατικός 1

6. Ερμής Μελιγούς 1

7. Βρασιές 1

8. Μαντινειακός 1

9. Νικηταράς 0

10. Κορακοβούνι 0

11. Δόξα Μεγαλόπολης 0

12. Απόλλωνας Τυρού 0

13. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 0

Επόμενη αγωνιστική

Κορακοβούνι-Ορχομενός Λεβιδίου

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-ΑΕΚ Τρίπολης

Δόξα Μεγαλόπολης-Πανθυρεατικός

Νικηταράς Δολιανών-Ερμής Μελιγούς

Βρασιές-Απόλλων Τυρού

Μαντινειακός-Λεωνίδιο

Ρεπό: Τεγέα

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.